Helyi hírek 2017. július 28. 14:00

Ma: Strandok Éjszakája

Ma: Strandok Éjszakája
A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére idén nyolcadik alkalommal rendezik meg országszerte a Strandok Éjszakáját. Ma, azaz július 28-án számos létesítmény programokkal, kedvezményekkel, éjszakai nyitva tartással várja a vendégeket. A Félegyházi Termál Parkfürdő látogatói különösen szerencsések, ugyanis nem csak a mai napon, hanem július 29-én, szombaton is lehetőséget kínálnak éjszakai fürdőzésre 20 és 24 óra között. Azok kedvéért, akik némi utazást is bevállalnak egy hangulatos estéért, csokorba gyűjtöttük a környék azon fürdőit és programjait, amelyek csatlakoztak a Strandok Éjszakája rendezvényhez.

 

Kerekdombi Termálfürdő, Kerekdomb

Eltérő időpontban, július 29-én, szombaton rendezik meg a Strandok éjszakáját. Napközben kabrió találkozó  lesz célbadobó, felni kitartó és autó szépségversennyel, a kagyló medencénél aqua zumba óra este 20 órától, éjszakai fürdőzés retro discoval, latin táncosokkal és szauna szeánszok. 

 

Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő, Tiszakécske

Dóczi Pistivel, lézer show-val és filmvetítéssel várják az éjszakai fürdőzésre érkező vendégeket. 21 órától fellép Dér Heni, napközben animátorok várják a gyerekeket vízi és kreatív foglalkozásokkal. A fürdő hajnali 1 óráig tart nyitva.

 

Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő, Kiskunmajsa

Zenés koktélozásra várják a vendégeket 20 és 24 óra között.

 

Halasthermál Gyógyfürdő, Kiskunhalas

Látvány grillsütés koktélozással. Az első száz vendég részére ingyenes az elkészült sült salátával és hozzá egy koktéllal. A rendezvény 20.30-tól 24 óráig tart.

 

Kecskeméti Fürdő

Nyitva tartás: 21 és 1 óra között. Jegyértékesítés 20.30-tól, medencezárás 00:30-kor lesz. Az éjszaka folyamán használható valamennyi benti és kinti élménymedence, jakuzzi, csúszdák, benti termál medence, 25 méteres úszómedence, karibi terasz, panoráma medence. kiegészítő jeggyel a szaunavilág. A fürdőzésen a belső étterem és a karibi teraszon található koktélbár is üzemel. Egész este zene szól, fellépnek a TST Dance Stúdió táncosai. 

 

Napfényfürdő Aquapolis Szeged

Nyárias hangulatú szauna szeánszok, szabadtéri koktélbár, 1=2 akció. Igénybe vehető a csúszdapark, wellness részleg. Nyitva tartás: 20-tól 24 óráig

 

Anna Gyógy-, Termál és Élményfürdő, Szeged

Hangfürdő, jóga, csontkovács, aquafitness, önvédelmi bemutató, hennafestés, egész este ’80-as, ’90-es évek zenéi, laser show, limbó verseny. A rendezvény ideje: 21-től 24 óráig.

 

 

 

Kövessen minket a Facebookon is!