Gazdaság 2017. augusztus 2. 17:30 Forrás: Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal

Pályázat mikro-, kis- és középvállalkozásoknak

Pályázat mikro-, kis- és középvállalkozásoknak
10 milliárd forint összegű nyílt pályázatot hirdet a mikro-, kis- és középvállalkozások munkahelyteremtő beruházásainak támogatására a Nemzetgazdasági Minisztérium.

A pénzből 1100-1200 kkv-nál több mint 5 ezer új munkahely jöhet létre és további, mintegy 10 ezer már meglévő megőrzését is támogatják. A központi program segítségével a kkv-k többek között új eszközöket, gépeket szerezhetnek be, a támogatási összeget ingatlanvásárlásra vagy bérleti díjakra is fordíthatják.

A munkáltatónak vállalnia kell, hogy a beruházással létrehozott kapacitásokat, szolgáltatásokat a beruházás befejezésétől számított 3 évig folyamatosan fenntartja és működteti a térségben. A munkáltatónak köteleznie kell magát, hogy a beruházási telephelyén a pályázat benyújtása előtti 12 hónapban meglévő átlagos létszámot fenntartja, és a létszámbővítésre legalább 2 éves folyamatos foglalkoztatási kötelezettséget vállal.

A pályázatokat, a beruházás helye szerinti kormányhivatalhoz kell benyújtani, kizárólag Magyarországon feladott könyvelt postai küldeményként, vagy gyorspostai/futárpostai szállítás igénybevételével, a pályázati dokumentációban meghatározott feltételek szerint.


A mellékelt link tartalmazza a pályázati felhívást és a szükséges dokumentációkat.

http://www.kormany.hu/hu/nemzetgazdasagi-miniszterium/hirek/10-milliard-forintos-munkahelyteremto-program-indul-a-kkv-knak


Bács-Kiskun megyei beruházások esetén érdeklődni, valamint a pályázatot beküldeni az alábbi címre kell:

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal

Foglalkoztatási Főosztály

6000 Kecskemét, Klapka u. 34. 2/205.sz


A pályázatok beküldési határideje: szeptember 15-e.

 

Kövessen minket a Facebookon is!