Helyi hírek 2017. augusztus 4. 13:00

Élő közvetítés a kunfakó felvonulásról

Élő közvetítés a kunfakó felvonulásról
Oldalunk hűséges látogatói láthatták már, hogy egy ideje élő közvetítésekkel is jelentkezünk. A Kiskun TV csapata a nyáron azon fáradozott, hogy tökéletesítse és néhány nagyobb rendezvényen – mint például a sörfesztivál, a Petőfi emlékünnepség – tesztelje ezt a technikai lehetőséget. Erre lesz újabb alkalom ma délután 16 órakor, amikor a Kunfakó Ünnep kapcsán több mint 40 ló vonul fel Kiskunfélegyháza főutcáján, a Kossuth Lajos utcán. Így azoknak sem kell lemaradnia az élményről, akik éppen nyaralnak, vagy inkább a hűs, klímás szobából néznék az eseményt.

 

Ezúttal több tucatnyi kunfakó felvonulását mutatjuk meg. A középtermetű, rendkívül kitartó és jól lovagolható fajta szépségében gyönyörködhetnek a Kiskun TV csapatának jóvoltából. Aki pedig többet szeretne megtudni az állatokról és tenyésztésükről, az látogassa meg a rendezvényt szombaton a parkerdőben! 10 és 13 óra között Eördögh András lótenyésztő, Hekker Walter hippológus, Györffy-Villám András lovasszakértő, Gőblyös István lókiképző, lovasedző és Csikós Bálint nyeregkészítő előadása lesz, majd16 órától a 2017 évi Kunfakó Viadalra kerül sor.

További információ a www.konyik-kunfako.hu honlapon.


Keressék, nézzék a jövőben is a www.felegyhazikozlony.eu és a Facebook-oldalunkon élő közvetítéseinket online, az Interneten keresztül, akár külföldről is!

Kövessen minket a Facebookon is!