Helyi hírek 2017. augusztus 31. 11:30

Idén is eredményesek voltak a félegyháziak az olaszországi Falkörüli futásban

Képgaléria
Idén is eredményesek voltak a félegyháziak az olaszországi Falkörüli futásban
Olasz testvérvárosunkban, Feltrében 17. alkalommal rendezték meg a nemzetközi Falkörüli futóversenyt, amelyen felnőttek és fiatalok is részt vehetnek. Városunkat 2 felnőtt és 6 fiatal képviselte, akik kiutazása a Kiskunfélegyházi Önkormányzat támogatásával jöhetett létre. A rendezvényt Feltre és Belluno városok tűzoltóságai szervezik, akik mindent megtettek azért, hogy a résztvevők a lehető legjobban érezzék magukat. A verseny augusztus 26-án, szombaton este zajlott.

Az ünnepélyes felvonulás után 21 órakor a fiú majd a lánycsapatok rajtoltak. A diákok sikeresen teljesítették az 1609 méteres távot, és a 19 csapat közül a 2. helyen végeztek. A csapat tagjai: Miklán András, Kókai Szabolcs, Tóth László, Gecse Eszter, Szolnoky Anna, Hegyi Boglárka

Az egyéni versenyben Gecse Eszter 1. Miklán András 6. helyezést ért el. A csapat felkészítője Kis-Czakó Annamária, a Kiskunfélegyházi Móra Ferenc Gimnázium  testnevelő tanára.

A péntek este megrendezett 9 km-es távot Kiss Gabriella, Kiss Laura, Abonyi Péter és Kis-Czakó Máté sikeresen teljesítették. A kapcsolattartást és a szervezési feladatokat Kiss Gabriella, a Kiskunfélegyházi Testvérvárosi Egyesület olasz szekcióvezetője végezte.

A félegyházi csapat programjáról Mario Scariot gondoskodott. A sikeres sportoló a közösséget elkalauzolta a Dolomitok lélegzetelállító hegycsúcsai közé, illetve lehetőséget teremtett arra is, hogy megmártózzanak az Adriai-tengerben is.

 

Kövessen minket a Facebookon is!