Gazdaság 2017. szeptember 24. 11:30 Forrás: Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal

Eredményes karriertúra

Képgaléria
Eredményes karriertúra
Sikeres és eredményes volt a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztálya és a Mercedes-Benz Manufacturing Kft. által szervezett toborzó sorozat, amely Bács-Kiskun megye 14 települését érintette.

A nyitó rendezvény augusztusban volt Tiszakécskén. A túra többi állomásán - Kiskunmajsa, Kiskunfélegyháza, Kiskőrös, Lajosmizse, Kecel, Kiskunhalas, Izsák, Solt, Kecskemét, Kunszentmiklós, Szabadszállás, Kerekegyháza és Soltvadkert helyszínekkel - várakozáson felüli volt az érdeklődés. A rendezvénysorozaton összesen 1788-an jelentek meg, ebből 565-en már a helyszínen pozitívan nyilatkoztak a jelentkezési szándékot illetően.

A rendezvény befejezésére Soltvadkerten került sor szeptember 14-én, ahol Kollár Péter főosztályvezető úr, a BKMKH Foglalkoztatási Főosztály vezetője értékelő beszédében köszönetet mondott a megyei járási hivatalok foglalkoztatási osztályainak a szervezésben és a megvalósításban mutatott kimagasló teljesítményéért. A jövőbe mutató sikeres együttműködés alapjait teremtette meg az eseményeket koordináló BKMKH Főosztály és a Mercedes-Benz Manufacturing Kft. összehangolt munkája.

 

Kövessen minket a Facebookon is!