Gazdaság 2017. október 30. 09:30 Forrás: felegyhazipekseg.com

Nívós elismerés a Félegyházi Pékségnek

Képgaléria
Nívós elismerés a Félegyházi Pékségnek
A Félegyházi Pékség a 2015-ös, és a 2017-es Év boltja díj elnyerése után újabb nívós elismerésben részersült. A Magyar Formatervezési Tanács az idei évben a kiskunfélegyházi székhelyű családi vállalkozást is méltónak találta a 2017-es Design Management Díj elismerő oklevelére. Az elismerést a többi kiváló díjazottal együtt a Magyar Formatervezési Díjak átadásával egy időben egy nagyszabású gála keretében Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter és Dr. Luszcz Viktor, a Magyar Formatervezési Tanács elnöke adták át október 6-án, a budapesti Design Hét nyitóeseményén.

A száz százalékban magyar tulajdonú Félegyházi Pékség Kft., mintegy kilencven üzlettel, és majd ezer alkalmazottal működő családi vállalkozás több mint 13 éves sikeres működését követően, 2014-ben döntött a márka teljes egészének megújításáról. Az arculat mellett a cég elnevezését, az üzletek kialakítását, a termékek csomagolását, a gépkocsiparkot, a kommunikációs csatornákat, sőt a fejlesztési stratégiát is gyökeresen átalakították, amelyet a Magyar Formatervezési Tanács is elismert.

A bíráló bizottság értékelése szerint örömteli, hogy Magyarországon az elmúlt években számos tudatos fejlődési filozófiával, friss arculattal rendelkező magáncég jelent meg a lakossági fogyasztás piacán, amely az egyediségre, a tudásra, a magas színvonalú termékek előállítására, a tudatos vállalatszervezésre épít. Ez a megközelítés a 2000-es évektől egyre erőteljesebben jelen van a hazai pékáru-előállítás és-forgalmazás piacán éppúgy, mint az élelmiszer-gazdaság más területein.

A Félegyházi Pékségnél a desing tudatos alkalmazásával megvalósították azt, hogy valamennyi értékesítési egység nem csupán boltként funkcionál, hanem érzésekre és érzelmekre hat a vele kapcsolatba kerülő, az adott helyiségbe belépő vásárlóval. A társaság üzletei kialakításánál tekintettel van az adott város, az adott építési mikrokörnyezet sajátosságaira, stílusból, illetve korszakból eredő jellemzőire. Célja, hogy megszerettesse környezetünket, új szemléletű szolgáltatásaival kiemelje az adott értékesítési egységet.

Albrandje, a Piknikség teljesen új szemléletű; bár kétségtelenül a nosztalgikus hatásokra és az emberek, a vásárlók ilyen irányú igényeinek kielégítésére koncentrál, szélesebb körű szolgáltatást nyújtó közösségi találkozópontként is működik.

A dinamikusan fejlődő vállalkozás példaértékű, gyors sikert ért el, kiterjedt értékesítési lánc felépítését valósította meg több mint 36 városban való jelenléttel.

 

Kövessen minket a Facebookon is!