Helyi hírek 2017. december 4. 11:30 Forrás: Sarlós Boldogasszony Templom

A Sarlós Boldogasszony Templom hírei

A Sarlós Boldogasszony Templom hírei
Szerdán Szent Miklós püspök emléknapja, csütörtökön Szent Ambrus püspök és egyháztanító emléknapja, pénteken pedig a Boldogságos Szűz Mária szeplőtelen fogantatásának főünnepe lesz.

1. Az adventi időszakban - hétfő kivételével - hétköznaponként reggel 6 órakor és este ½ 6-kor lesznek a szentmisék. Szeretettel hívnak mindenkit a hajnali RORATE-misékre, hogy közös imádsággal és a kegyelmi ajándékok vételével indíthassák a karácsonyi készület napjait. A hajnali misék előtt, 5 óra 25-től
szentségimádást tartanak és szokás szerint elimádkozzák az irgalmasság rózsafüzérét.

2. A héten még folytatják a karácsonyi tartós élelmiszergyűjtést a templomban, hogy minél több és tartalmasabb csomagot tudjanak összeállítani a rászoruló családoknak az ünnepre.

3. Hétfőn este ½ 6-kor Bibliaórát tartanak a Jókai utcai Közösségi Házban. Minden érdeklődőt szeretettel várnak.

4. Kedden és pénteken 9-től 11 óráig van nyitva a Karitász bolt Jókai utca 1. szám alatti helyisége. Szeretettel várják az érdeklődőket.

5. Csütörtökön délután 4 órakor lesz a Szent Mónika Közösség gyűlése a Jókai utcai Közösségi Házban.

6. A második adventi gyertyát gyújtják meg december 9-én, szombaton 17 órakor a polgármesteri hivatal előtt. A szervezők hívnak és várnak mindenkit.

7. Ugyancsak szombaton, az esti szentmise a Szent Mónika Közösség szándékára lesz bemutatva.

8. Az adventi lelkigyakorlatot december 11-én, 12-én és 13-án reggel 6 órakor, a Roráte-mise keretében tartják. Az előadó dr. Esiobu Ágoston nigériai származású, nyárlőrinci plébános úr lesz.


 

Kövessen minket a Facebookon is!