Helyi hírek 2017. december 4. 07:30

Fogadónapon várja a lakosság véleményét Horváth Tamás önkormányzati képviselő

Képgaléria
Fogadónapon várja a lakosság véleményét Horváth Tamás önkormányzati képviselő
Önkormányzati fogadónapot tart december 11-én 15 órakor Horváth Tamás MSZP-s önkormányzati képviselő a párt Gorkij utcai székházában. A fogadóóra céljáról sajtótájékoztatón számolt be december elsején.

– A fogadóórám célja, hogy megismerjem a félegyháziak véleményét és elmondjam, hogy az MSZP-nek milyen elképzelései vannak a jövőt illetően. Mivel választási év közeledik, ezért a párt programját is ismertetni fogom. Szó lesz a város jövő évi költségvetéséről is. A képviselőknek december közepéig kell megfogalmazni a város működésével kapcsolatos pénzügyi elképzeléseiket. A koncepcióm kialakításához kérem a város lakóinak a véleményeit, kéréseit, azért, hogy valamennyi felmerülő kérdéskörben felelősen tudjam képviselni a városi érdekeket.  

Úgy gondolom, hogy ez az év – az elmúlt évekhez hasonlóan – annak jegyében telt az önkormányzati munkámat illetően, hogy azokat a társadalmi csoportokat segítsük javaslatainkkal, amelyek önerőből kevésbé tudják érvényesíteni jogaikat, illetve rászorulóként önkormányzati támogatásra szorulnak. Sok olyan javaslatunk volt az elmúlt egy-két évben is, ami ezt célozta, és szegről-végről sikerült is átvinni akaratunkat a döntést hozó testületi üléseken – mondta Horváth Tamás a sajtótájékoztatón.

– Vannak azonban még hiányosságok. Elsősorban a szociális szolgáltatásokat kell szélesíteni a jövőben. Fontosnak tartjuk azt, hogy forrást biztosítsunk a lakástámogatásra éppúgy, mint egyéb szociális jellegű támogatásokra. Emellett azokat a lakossági javaslatokat szeretnénk előtérbe helyezni, amelyek az itt élők életminőségét javíthatják.  

s. r.
 

Kövessen minket a Facebookon is!