Helyi hírek 2017. december 12. 07:30

Maradandó érték

Képgaléria
Maradandó érték
“Az ékszer örök! Készülhet ezüstből, aranyból, platinából. Foglalhatjuk brilliánssal színes drágakövekkel, gyönggyel, szintetikus kövekkel. Megjeleníthetjük lánc, karlánc, függő, vagy gyűrű formájában. Minden darabja ékesség! Az ékszer törékeny, vigyáznunk kell rá! Örökölhető, mert maradandó, maradandó, mert érték! Ajánlom szeretettel." Varga Edit, az Onix Ékszerház Kft. ügyvezetője.

 

Az egyik legszebb ajándék az ékszer. Mivel eleganciája, tündöklése maradandó emléket nyújt, ezért ideális választás Karácsonyra. Az Onix Ékszerház Kft. ékszerüzletében széles választékban találhatók meg a sárga, fehér, rozé aranyból, valamint ezüstből készült darabok. A gyűrűk, fülbevalók színjátszó opállal, világoskék topázzal, gyönggyel, brilliánssal foglaltak, és szettben is ajánlják őket. A nyakékek csipkeszerű betétei kifinomult eleganciáról árulkodnak.

Az ezüst ékszereknél is népszerű az opál kő és a gyöngy, ugyanakkor kínálnak malachittal, rózsakvarccal, valamint a kék, a zöld szín minden árnyalatában színezett kvarckövekkel foglalt darabokat is. Ezekhez a szettekhez színben, formában hozzáillő karóra is választható.

Magyar szokás szerint sok családban Karácsonykor tartanak eljegyzést. Akik csatlakoznak ehhez a hagyományhoz, azoknak szakszerű segítséget nyújtanak az Onix munkatársai mind a karikagyűrűk kiválasztásában, mind pedig az eljegyzési gyűrű vásárlásában.

Amikor ünnepi díszbe öltöztetjük magunkat és környezetünket, ne feledkezzünk meg ékszereink tisztításáról, fényesítéséről, vagy kiigazításáról sem, amely szolgáltatás szintén igénybe vehető az üzletben.

Az ékszerek értékének megállapításához különleges szakértelem szükséges. Az Onix Ékszerházban reális, megbízható értéket kap ékszerei értékéről. Vegye igénybe szolgáltatásukat!

Mindenkinek kellemes vásárlást, készülődést, ünnepvárást kíván az Onix Ékszerház! Áldott Karácsonyt!

 

 

 

Kövessen minket a Facebookon is!