Helyi hírek 2017. december 14. 09:30

Egyre népszerűbb a félegyházi fürdő

Képgaléria
Egyre népszerűbb a félegyházi fürdő
Sikeres évet zárt a nem csak nevében megújult Félegyházi Termál Parkfürdő – mondta el Kelemen József fürdővezető, akivel az esztendő legjelentősebb fejlesztési állomásait idéztük fel.

– Az év elején vettük birtokba az új épületszárnyat, ahol az igényesen kialakított vendégfogadó tér és öltöző mellett üzlethelyiségek is helyet kaptak. Ezek többsége már bérlőre is s talált. Legutóbb a masszázsszalon és az edzőterem nyitotta meg a kapuit a vendégek előtt – mondta el a fürdővezető.

A teljes körű külső-belső felújításon átesett épület padlófűtést, légtechnikai rendszert, tető- és falszigetelést, hőszigetelt nyílászárókat, kamera- és riasztórendszert kapott. A hatalmas öltözőtérben kialakított 20 darab öltözőfülke és 250 szekrény, valamint a 11 darab hajszárító a fürdővendégek kényelmét szolgálja. A nevében és megjelenésében is megújult Termál Bisztró kibővült kínálattal szintén az új épületben kapott helyet.

Kelemen József szerint ezeknek a fejlesztéseknek meghatározó szerepe volt abban, hogy a nyár folyamán több alkalommal is rekordot döntött a fürdőzők száma.

Egyébként a fürdő „tiszta víz” programjának köszönhetően a medencék vizének minősége kiváló. Ez köszönhető többek között az olyan beruházásoknak, mint a vízforgatós medencék szűrőtartályainak megújítása, vagy a vízszűrő közeg cseréje.

– Az elmúlt évben növekvő érdeklődést tapasztalunk fürdőnk iránt, ami azt mutatja, hogy jó úton haladunk: a fejlesztések a fürdőlátogatók igényeire épülnek. Célunk, hogy a félegyházi fürdő ismét a lakosság legkedveltebb szabadidős célpontja legyen.

Fotók: Fantoly Márton

 

Kövessen minket a Facebookon is!