Helyi hírek 2017. december 14. 14:00

Évzáró, karácsonyi ünnepség a kórházban

Képgaléria
Évzáró, karácsonyi ünnepség a kórházban
A városi kórház kollektívája december 13-án tartotta évzáró, karácsonyi összejövetelét. Az ünnepi összejövetelen dr. Körtvélyessy András főigazgató-helyettes szólt az elmúlt évben elvégezett tevékenységről és a jövő terveiről. Hajagos Gyula esperes-plébános karácsonyi ünnepi gondolatait osztotta meg a kórház kollektívájával, a Zenebarátok Kórusa pedig hangversennyel köszönte meg az egészségügyi dolgozók áldozatos munkáját. Az összejövetel végén a kórház vezetése ajándékkal lepte meg a munkahelyi közösségeket.

A főigazgató-helyettes – aki ötödik esztendeje áll az intézmény élén – úgy fogalmazott, hogy az elmúlt évek munkájának gyümölcse idén érett be. Ennek fontos állomása volt, hogy februárban átvették a járóbeteg-ellátási részt, októberben pedig elindult az egynapos sebészet. A jövő terveiről szólva elmondta, hogy az egynapos sebészetet tovább bővítik, többek között az urológia és a nőgyógyászati területen, és szeretnének létrehozni egy nappali belgyógyászati sürgősségi ellátást is.

Dr. Körtvélyessy András megköszönte minden munkatársnak az éves munkát. Szólt a szeretet fontosságáról, annak kórházbeli megnyilvánulásairól is. Így fogalmazott: – Sok olyan beteget gyógyítunk, akiknek óriási szeretetre van szükségük. Ők egész életükben szeretetet adtak, mi ezt most viszonzás nélkül is vissza kell, hogy adjuk.

s. r.   

Kövessen minket a Facebookon is!