Helyi hírek 2017. december 18. 13:30

Megemlékezés a keresztény üldözöttekről

Képgaléria
Megemlékezés a keresztény üldözöttekről
December 15-én tartotta megemlékezését a keresztény üldözöttekért a FIDELITAS kiskunfélegyházi csoportja. Az Ótemplom előtti Magyarok Nagyasszonya szobornál megtartott félegyházi rendezvény a FIDELITAS Budapesten zajló, Kiállás az üldözött keresztényekért című programhoz kapcsolódott. Erdei József, a FIDELITAS kiskunfélegyházi csoportjának elnöke, a szervezet Bács-Kiskun megyei alelnöke köszöntötte a mintegy 20 megjelent emlékezőt.

- Havonta 322 keresztényt ölnek meg a hitéért, 244 templomot és műemléket pusztítanak el, 772 erőszakos cselekményt követnek el keresztények ellen. Mi, a FIDELITAS tagjai kötelességünknek érezzük a keresztény embertársaink melletti kiállást. Szolidaritásunkat kifejezve elhelyezzük koszorúnkat és mécseseinket az élő és elhunyt áldozatokért, országunk édesanyjának, a Magyarok Nagyasszonya szobor előtt. Ezúton kérjük a Szűzanyát, hogy segítsen keresztény embertársainkon. 

Célunk, hogy megmutassuk, képesek vagyunk megvédeni keresztény testvéreinket a kitaszítás ellen. Abban a mai világban, abban a mai Európában ahol a Soros György-félék akarják megmondani, ránk kényszeríteni, hogy olyan embereket engedjünk Magyarországra, akik lábbal tiporják hitünket, erőszakolják a nőket, nem tisztelik törvényeinket és kultúránkat. Elítéljük a keresztényüldözést, támogatjuk a vallásszabadságot. Tiszteletünket egy perces néma csenddel fejezzük ki.

 

 

Kövessen minket a Facebookon is!