Helyi hírek 2017. december 20. 13:00

Karácsonyi műsorral ajándékozta meg választókörzete lakóit Balla László

Képgaléria
Karácsonyi műsorral ajándékozta meg  választókörzete  lakóit Balla László
Kedves karácsonyi műsorral és ajándékcsomagokkal kívánt boldog karácsonyt az 5. választókerület lakóinak Balla László önkormányzati képviselő december 19-én. A Göllesz Viktor iskolában megrendezett ünnepségen Patai Heléna, a Göllesz iskola tanulója verssel köszöntötte a megjelenteket. Ezt követően a Constantinum Intézmény diákjai betlehemes játékot adtak elő, a Batthyány iskola növendékei csengettyűszóval és énekkel, az Alapfokú Művészeti Iskola diákjai pedig hangszeres előadásokkal teremtettek ünnepi hangulatot. A megjelentekkel Rónaszéki Gábor plébános is megosztotta ünnepi gondolatait.

Köszöntőjében Balla László elmondta, hogy egy évvel ezelőtt találkoztak a körzetben lakók karácsonyváró rendezvényen. Az akkori összejövetelnek nagyon jó hangulata volt, ezért is tartotta fontosnak, hogy idén is megszervezze az ünnepi összejövetelt, és hagyományt teremtsen.

– Bízom abban, hogy ez a kedves műsor mindenkinek a karácsonyfája alá kerül, és olyan közösséget építünk, amelybe minden jelenlévő, és azok is, akik most nem tudtak eljönni, beletartozik – tette hozzá.

s. r.
 

Kövessen minket a Facebookon is!