Helyi hírek 2017. december 21. 16:00 Forrás: Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal

Adóügyeket is intézhetünk a félegyházi kormányablakban

Adóügyeket is intézhetünk a félegyházi kormányablakban
2018. január első hetétől Bácsalmáson, Jánoshalmán, Kiskőrösön, Kiskunfélegyházán, Kiskunhalason, Kiskunmajsán, Kunszentmiklóson, és Tiszakécskén is lehetősége lesz a megyében élőknek, hogy a Kormányhivatal kormányablakaiban intézzék adóügyeiket. A leggyakrabban előforduló adóügyekben – minden adózói kör igényeit lefedve – az adóhatóság által ellátott 89 ügykör is elérhető lesz az állampolgárok számára a kormányablakokban.

A kormányablakok ügyfélfogadási rendjének kialakítására az emberek bizalmát élvező Szolgáltató Állam kiépítésével összhangban, a tényleges állampolgári igények szem előtt tartásával került sor. Ennek megfelelően a kormányablakok hétfőn 7.00-17.00 óra, csütörtökön 8.00-18.00 óra között országosan egységesen állnak az állampolgárok rendelkezésére. A hét többi napján pedig a helyi sajátosságok figyelembe vételével fogadják az ügyfeleket. Az ügyfélforgalom megoszlása szerint a legnépszerűbb idősávok: délelőtt 9-10 óra, illetve 10-11 óra között.

Az adóügyi ügyfélszolgálatok nyitvatartása eltér a kormányablakok ügyfélfogadásától, a helyi igényeknek, illetve a korábbi gyakorlatnak megfelelően alakították ki. A NAV kormánytisztviselői fognak dolgozni a NAV munkarendje szerint. Az ügyfelek erről a kihelyezett tájékoztató táblákon, az ügyfélhívó berendezés kijelzőjén, valamint az online és a telefonos időpontfoglalás során kapnak tájékoztatást.




 

Kövessen minket a Facebookon is!