Helyi hírek 2017. december 23. 12:00

Lélekemelő adventi műsor a Százszorszép Óvodában

Képgaléria
Lélekemelő adventi műsor a Százszorszép Óvodában
A Százszorszép Óvodában megrendezték az immár hagyománnyá vált adventi-karácsonyi koncertet. Az ünnepen zsúfolásig megtelt az óvoda aulája szülőkkel és gyermekekkel. Fricska Gyöngyi, óvodavezető elmondása szerint minden évben egyre többen kíváncsiak az ünnepi műsorra, idén pedig igen nagy létszámban jöttek érdeklődők.

A koncert Palatinusz Attila, óvodás énekével vette kezdetét, majd a Babóca csoport hóemberről szóló dalával folytatódott. Ezt követően Nagyné Mészáros Erika vezetésével a Csengettyű csoport előadásában jól ismert karácsonyi dallamok csendültek fel. Kiderült, hogy a Csengettyű csoport tagjai között néhányan korábban a Százszorszép Óvoda ovisai voltak, így számukra emlékezetes volt egy koncert erejéig visszatérni az intézmény falai közé.

Takó Lajos és Kiskun Bernadett a Kiskunfélegyházi Batthyány Lajos Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tanárai, valamint tanítványaik Farkas Réka és Benedek Péter a marimba- és xilofon játékukkal teljesen elvarázsolták a közönséget. A két különleges hangszeren a legszebb karácsonyi dalok zengedeztek.

A hagyományokhoz híven idén is az óvó nénik kórusának a műsorával zárult a rendezvény.
 

Kövessen minket a Facebookon is!