Helyi hírek 2017. december 23. 21:30

Felgyúlt a negyedik gyertya lángja is a város adventi koszorúján

Képgaléria
Felgyúlt a negyedik gyertya lángja is a város adventi koszorúján
A negyedik adventi gyertyát december 23-án Hostyánszki Péter baptista lelkész, Csányi József polgármester és Vidács Gyula a Fornetti Kft. ügyvezetője gyújtotta meg. A Palestrina kamarakórus karácsonyi dallamokkal köszöntötte a megjelenteket. Az esemény végén kisorsolták - az eddig a Kiskun Múzeumban kiállított - mézeskalács város „édes” darabjait is, amelyet mindenki örömmel vett át, hogy karácsonyfája alá helyezhesse.

– Adventet most lezárjuk, hiszen holnap már mindenki egészen másra készül. Gondoljuk végig, hogy milyen a mi életünk, milyen az élethelyzetünk. Mi történik velünk, körülöttünk. Lehet, hogy nem látunk tisztán és pontosan mindent. Nem látjuk, hogy mi miért van, de hadd helyezzem oda szívünkre ezt a néhány szót: velünk az Isten. Velünk van, bárhol járunk, bármi történik, mert fontosak vagyunk az ő számára – fogalmazta meg adventi gondolataiban Hostyánszki Péter.

Csányi József polgármester áldott, békés karácsonyt és boldog új esztendőt kívánt a megjelenteknek és a város minden lakójának. Megköszönte mindenkinek, akik segítséget nyújtottak a város ünnepváró rendezvényeinek szervezésében, lebonyolításában. Külön köszönetet mondott az önzetlen felajánlásokért és támogatásokért a cégeknek, szervezeteknek. (Diákönkormányzat, P&P Pékáru Kft., Félegyházi Pékség Kft., Fornetti Fagyasztott Pékáru Kft., K&H Bank, Félegyházi Tej Kft., Dél-100 Kft., Xeless, Előszer Kft., Boszorkánykéz Bt., Süveges Autósiskola, Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola, Kujo-Ker Kft., B&B Festékcenter Kft., Félegyházi Közlöny, Szuperinfó, Petőfi Népe, Rádió Smile, Sirius Rádió)

s. r.   

Fotó: Fantoly Márton
 

Kövessen minket a Facebookon is!