Helyi hírek 2018. január 9. 13:00

Kihelyezett ügyfélszolgálat a Petőfi-lakótelepen

Képgaléria
Kihelyezett ügyfélszolgálat a Petőfi-lakótelepen
Kihelyezett ügyfélszolgálatot működtet több helyszínen idén januártól Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata. Ódor Lászlót, a Szociális és Közfoglalkoztatási Osztály vezetőjét kérdeztük a kihelyezett ügyfélszolgálatokról.

– Ez egy teljesen új kezdeményezés. Még decemberben szavazta meg a képviselő testület, hogy kísérleti jelleggel kihelyezett ügyfélszolgálatot indít a város 5 pontján. Az osztályvezető elmondta, hogy a hét minden napján lesz ügyfélfogadás: hétfőnként a Bankfaluban, kedden a Petőfi-lakótelepen, szerdán a Kossuthvárosban, csütörtökön a Móravárosban és péntekenként a Halesz városrészben.

A polgármesteri hivatallal kapcsolatos bármilyen ügyben felkereshetik a lakosok ezeket az ügyfélszolgálatokat. Elérhetőek a szociális ügyekhez tartozó nyomtatványok, de akár egy fakivágás ügyében, az adóügyekkel kapcsolatosan, vagy közterületfoglalási ügyben is elegendő ezentúl a kihelyezett ügyfélszolgálatokat felkeresni – tette hozzá Ódor László.

Az osztályvezető azt is elmondta, hogy amennyiben a helyszínen valamit nem tudnak megoldani, akkor telefonon felhívják az illetékes ügyintézőt a Városházán és szóban előkészítik, elindítják az eljárást, ezzel is gyorsítva a későbbi ügyintézést.

Az ügyfélszolgálatok kihelyezésének célja elsősorban a hivatali ügyintézés segítése, az ügyindítás megkönnyítése, a beadványok átvétele, valamint a lakosság minél szélesebb körű tájékoztatása a közügyek terén. A járási hivatalhoz tartozó ügyeket azonban továbbra is a megszokott helyen intézhetik a lakosok.

 

A kihelyezett ügyfélszolgálatok ügyfélfogadási rendje:
 

NAP                                         HELYSZÍN                                               IDŐPONT
 

 

Hétfő

    Bankfalu - Csillag Szolgáltató Központ, Alpári út 1/b.

   8:00 – 14:00

Kedd

    Petőfi-lakótelep - Közösségi Ház, Darvas tér 1.

   8:00 – 14:00

Szerda

    Kossuthváros - Közösségi Ház, Szendrey Júlia utca 1/A.

   8:00 – 14:00

Csütörtök

    Móraváros - Önkormányzati ingatlan, Nefelejcs utca 2.

   8:00 – 14:00

Péntek

    Halesz - Közösségi Ház, ,XI. körzet tanya1.

   8:00 – 12:00




 

Kövessen minket a Facebookon is!