Helyi hírek 2018. január 12. 15:00

Csocsóparti a Rocktárban

Képgaléria
Csocsóparti a Rocktárban
Harmadik alkalommal rendezték meg a JAM Csocsóbajnokságot a Rocktárban. A már hagyományosnak mondható év végi rendezvényt a Natura Hungarica Alapítvány fiataljai szervezték kortársainknak. A díjak beszerzésén, a játék lebonyolításán, a precedens értékű élő közvetítés megvalósításán át, mindent a középiskolások valósítottak meg. Egyetértésben, összehangoltan, örömmel rendezték meg a nagy sikerű, jó hangulatú délutánt.

A belépő díj nélküli megmérettetésen három díjat osztottak ki. Az első helyezett „Agyagedények” nevű csapat 2 db Power Bank-ot, a második helyezett a „K” csapat két darab éjszakai fürdőbelépőt, a harmadik Kossuth-csapat két mozijegyet nyert. A díjakat a Natura Hungarica Alapítvány elnöke, Kárpáti Rita és a fiatal szervezők adták át, köztük Bordás Péter, az Erasmus+ program által Kiskunfélegyházán EVS idejét töltő önkéntes.

Köszönetünket fejezik ki támogatóiknak a helyszín és az ajándékok felajánlásáért: Dél-100 Kft. - Hegyi Sándor ügyvezető, Ónodi Árpád – Rocktár, Félegyházi Thermál Parkfürdő - Kelemen József fürdővezető.

A résztvevő fiatalok kifejezett kérésére alapozva, a tervek szerint rövidesen folytatják a belépő díj nélküli, aktív kikapcsolódási lehetőséget kínáló programot.

Kövessen minket a Facebookon is!