Helyi hírek 2018. január 24. 15:30

Körkérdés: Mire számít 2018-ban?

Képgaléria
Körkérdés: Mire számít 2018-ban?
Túl a nemrégiben magunk mögött hagyott 2017-es esztendőn, az idei tervekről, célokról kérdeztük meg évindító körkérdésünkben a városlakókat. Akadt, aki jó évet zárt, többségében optimistán tekintünk a 2018-as évre.

Jovánovics Tamás (69)

Nagy sportrajongóként bízom benne, hogy szép félegyházi sikereket tartogat az idei év. Elsősorban a labdarúgást követem figyelemmel, minden mérkőzésen kint szurkolok, remélem a focicsapat érmes helyen végez tavasszal. Optimistán tekintek az új esztendőre, fejlődik a város, éppen ideje már, hogy megszépüljön a központ. Ezáltal modernebb, élhetőbb várossá válhat Kiskunfélegyháza.

 

Huszka Zsolt (46)

Optimista vagyok, nem látom sötéten a világot, annak ellenére sem, hogy az elmúlt esztendő nem sikerült a legjobban. Éppen ezért bízom benne, hogy a nehézségeket hátrahagyva az idei év jobban alakul. Másokhoz hasonlóan nekem is akadnak terveim, céljaim, remélem többségében meg tudom valósítani. A város szép, picit azt hiányolom, hogy a megtartó ereje nem olyan nagy, sok fiatal máshol keres és vállal munkát. Remélem e téren is lesz változás. Méhészkedéssel foglalkozom, jótékonysági felajánlások útján próbálom népszerűsíteni a mézfogyasztást a fiatalok, diákok körében, ez is egy célom az idei évben. Szeretném, ha a gyermekeim nagyot nőnének, boldogok lennének. Ne csak éljünk, hanem megéljünk mindent, ami velünk történik. 

 

Balogh Ferencné Éva (70)

Jól sikerült a tavalyi esztendő, az egészségem rendben volt és a lakásomat is fel tudtam újítani. Kifestettem, új nyílászárókat tetettem, modernizáltam. Sokat számít, mert ezáltal jobban érzem magam, egy gonddal kevesebb. Halottam a Félegyházát érintő beruházásokról, itt lakom a központban, kíváncsian várom, figyelem a változásokat.

G. Z.
 

Kövessen minket a Facebookon is!