Helyi hírek 2018. február 4. 09:30 Forrás: Sarlós Boldogasszony Templom

A Sarlós Boldogasszony Templom hírei

A Sarlós Boldogasszony Templom hírei
Évközi 5. vasárnap - 2018. február 4.

1. Ma a szentmisék végén Balázs-áldást osztanak.

2. Hétfőn Szent Ágota Szűz és vértanú emléknapja, kedden Miki Szent Pál és vértanú társai emléknapja, szombaton pedig Szent Skolasztika szűz emléknapja lesz.

3. Február 5-én, hétfőn este ½ 6-tól Bibliaórát tartanak a Jókai utcai Közösségi Házban. Minden érdeklődőt szeretettel várnak.

4. Kedden és pénteken 9-11 óráig van nyitva a Jókai utca 1. szám alatti Karitász bolt. Szeretettel várják az érdeklődőket.

5. Február 9-én, pénteken este 7 órakor ifjúsági mise lesz a Kalmár kápolnában. Szeretettel hívják a fiatalokat erre a közös alkalomra.

6. Február 11-én, jövő vasárnap kezdődik a Házasság Hete programsorozat, amelynek keretében a ½ 11-es misén megáldják a házaspárokat.

7. A Házasság Hetében, február 13-án, kedden este 5 órakor a városi könyvtárban előadást tart Hajagos Gyula, esperes-plébános „A házasság a család alapja” címmel. Ide is várnak minden érdeklődőt.

8. Hatnapos Szentföldi körutat szervez a BH Tours Kft. október 30-a és november 4-e között. A részletes program és a jelentkezéssel kapcsolatos tudnivalók a templomi hirdetőtáblán olvashatók.

Áldott vasárnapot kívánunk mindannyiuknak!



 

Kövessen minket a Facebookon is!