Helyi hírek 2018. február 15. 13:30

Egy hajóban evezünk!

Képgaléria
Egy hajóban evezünk!
Színek, fények, kavalkádja. Elegáns hölgyek és urak között rajzó matrózblúzos, közgés tombolás lányok. Izgalmas táncshow-k. Szívet melengető tengertánc performansz. Kiváló ünnepi menü, rengeteg értékes tombolanyeremény és persze a tánc, kedvesünkkel, barátainkkal reggelig… Hogyan mutassuk be iskolánk bálját, a hangulatokkal, mint az imént, vagy a szikár tényekkel?

360 vendégünket a Mezőgazdasági Szakközépiskola pazarul feldíszített tornacsarnoka várta, amely tanáraink kreativitását dicséri. Minden egyes vendégünk Kisné Patai Edit tanárnő és lelkes csapatának gyönyörű (és finom!) mézeskalácshajóit kapta ajándékba, akik a névkártyák mellett fotójegyet is találtak. A fotósarok, mindenki kedvence, idén is nagy sikert aratott.

Gémesné Endre Erika tanárnő mindent összefogó és működtető kiváló szervezőmunkája nyomán az est hangulata egy pillanatig sem lanyhult. A vendégsereg figyelmét gazdag műsor: a diákok keringője, a tizenegyedikesek tengertánca, a tantestület matrózbemutatója kötötte le. A műsor méltó folytatása volt a felszolgált háromféle, egyszerre nagyon bőséges és ízletes vacsoramenü, az éjféli rétes. Izgatottan várta mindenki a tombolát. Nem csoda, ritka az ilyen bőséges nyereményeső: 300 tombolacsomag, 25 nagy értékű és fődíj, összesen 2 millió 300 ezer forint értékben, amelyet iskolánk partnerei biztosítottak. És persze, hiszen ez a bál, élőzene és tánc, tánc, tánc, reggelig.

Mindenhogyan ugyanoda jutunk. Nem is baj ez, hiszen a célunk: a báli bevételből fedett közösségi teret alakítunk ki az iskola udvarán, most már biztosan megvalósul.

Köszönjük! Minden diákunknak, aki munkájával segített. Minden kollégánknak, aki csomagolt, aki díszített, aki szervezett, aki sütött, aki táncolt, aki pakolt vagy takarított. Köszönjük minden kedves partnerünknek, mert jó célért adott. És végül köszönjük minden barátunknak, aki a vendégünk volt, köszönjük, hogy mi is ilyen jól érezhettük magunkat.

Jöjjenek el jövőre is, mert mi egy hajóban evezünk!

Dr. Bánki Horváth Mihály
gyakorlati oktatásvezető

 

Kövessen minket a Facebookon is!