Helyi hírek 2018. február 27. 11:30

Generali képviseleti pont nyílt Kiskunfélegyházán

Képgaléria
Generali képviseleti pont nyílt Kiskunfélegyházán
Az ország egyik legkiterjedtebb tanácsadói és képviseleti hálózatának bővítésével Kiskunfélegyháza lakói mostantól még könnyebben tájékozódhatnak a személyre szabott igényeket kielégítő biztosítási és megtakarítási lehetőségekről, a Generali Biztosító ugyanis megnyitotta legújabb képviseletét a településen. A társaság célja, hogy az ország valamennyi járásában jelen legyen, hiszen a cég filozófiája szerint a személyes tanácsadást semmi sem pótolhatja. A február 21-ei átadóünnepségen jelen volt Balla László és Rosta Ferenc alpolgármester is.

A Generali Biztosító szerint a minőségi ügyfélkiszolgálás érdekében a személyes kapcsolattartás nem helyettesíthető, hiszen a termékek, szolgáltatások és az összetett, személyre szabható biztosítási megoldások alapos megértéséhez szükség lehet a felkészült tanácsadók segítségére. Amit a Generali kutatása szerint valóban igényelnek az ügyfelek: bár a relatív többség (~50%) a tájékozódáshoz igénybe venne online felületeket, szerződését mindenképpen személyesen kötné meg, míg ötödük mindent személyesen intézne.

A biztosítótársaság számára tehát kiemelten fontos, hogy közvetlen jelenlétének köszönhetően, piacait megismerve az ország minél több településén a helyi igényeknek megfelelő biztosítási szolgáltatásokat nyújtson, és ezzel az ott élő embereket és a helyi intézményeket fenyegető kockázatokat kezelje és csökkentse. A Generali több mint 3100 településen biztosítja ügyfeleit; több mint 250 képviseleti pontból álló értékesítési hálózatának további bővítése és minőségi fejlesztése pedig egyértelmű prioritás a cég számára 2018-ban.


Generali Biztosító – Kiskunfélegyháza

A legújabb képviseleti pont segítségével a Generali Biztosító még inkább része lehet a település életének. A Generali Biztosító fontosnak tartja a helyi igények és élethelyzetek megismerését, hogy ezekre személyre szabott megoldásokat tudjon ajánlani.

Mintegy 3600 vagyonbiztosítást nyújt a településen és környékén. Az elmúlt időszakban 623 kárbiztosítási összegét, több mint 55 millió forintot fizettek ki. Több mint 2400 gépjárművet is biztosít a Generali a térségben: 2016-ban kgfb és casco keretében több mint 27 millió forintot térített a biztosító. A Generali körülbelül 1500 életbiztosítást nyújt a környék lakosainak. E biztosítások körében 57 esetben összesen mintegy 5 millió forintot térített.

Az új képviseleti pont adatai:

Képviseletvezető: Némethné Faragó Erika

Cím: 6100 Kiskunfélegyháza, Kossuth Lajos utca 17-19.       

Elérhetőségek: [email protected], +36 30 325-4988

A képviseleti pontokon a Generali Biztosító lakossági biztosításai mellett a Generali Önkéntes Nyugdíjpénztár, a Generali Egészség- és Önsegélyező Pénztár, az Európai Utazási Biztosító és Europ Assistance biztosítási megoldásai is elérhetőek.



A Generali csoport

A Generali Biztosító Magyarország egyik vezető biztosítótársasága, a nemzetközi Generali Csoport tagja. Az 1831-ben alapított vállalatcsoport több mint 60 országban van jelen, 2016-os teljes díjbevétele meghaladta a 70 milliárd eurót. A világszerte több mint 74 ezer alkalmazottat foglalkoztató és közel 55 millió ügyfelet kiszolgáló csoportvezető szerepet tölt be a nyugat-európai piacokon, valamint egyre fontosabb szereplője a közép-kelet-európai és ázsiai piacoknak. 2017-ben a Generali Csoport is felkerült a Corporate Knights legfenntarthatóbb vállalatait rangsoroló listájára. A Generali Csoport Közép-Kelet-Európa 10 országában a Generali CEE Holdingon, a régió egyik vezető biztosítási szolgáltatóján keresztül végzi tevékenységét. A Generali Csoport Ausztriában, Közép-Kelet-Európában és Oroszországban a prágai központú régiós központján keresztül végzi tevékenységét 12 országban, a régió top 3 biztosítójának egyikeként.
 

Kövessen minket a Facebookon is!