Helyi hírek 2018. február 27. 07:30

A negyedik helyezést szerezték meg a „józsefes” környezetvédők Szentesen

A negyedik helyezést szerezték meg a „józsefes” környezetvédők Szentesen
Lezajlottak a Curie Környezetvédelmi Emlékverseny területi döntői hazánkban és a határainkon túl. A Szentesen, február 17-én megtartott országos verseny területi fordulójában öt korcsoportban, több mint 270 tanuló mérte össze a tudását. A Kárpát-medencei döntővel záruló Curie Környezetvédelmi Emlékverseny szentesi területi döntőjébe a Kiskunfélegyházi József Attila Általános Iskola székhelyintézményének 7 csapata jutott be a levelező fordulók eredményei alapján.

A 7-8. évfolyamon a IV. helyezést érte el egyik csapat. Tagjai voltak a 7.a osztály tanulói: Fazekas Marcell, Kovács Bálint, Slezák Benjámin. Felkészítő pedagógus: Csollár Géza.

Ebben a korcsoportban az V. helyet szerezte meg a 8.a osztályból Kerekes Dezső, Tóth László, Váradi Ákos. Felkészítő pedagógus: Dinnyés-Kis Zsuzsanna.

Az 5-6. évfolyamon Beck Péter, Gulyás Janka és Kis-Czakó Eszter a IV. helyen végzett. Felkészítő tanáruk: Csollár Géza.

Géró Milán
és Páll Péter a VII. helyet, Kerekes Kornél, Gémes Martin és Váradi András a VIII. helyet, Farkas Lili, Retkes Léna és Szondi Boglárka a IX. helyet, Zsíros-Juhász Zsombor és Tarjányi Gergő a XII. helyet szerezték meg. Felkészítő tanáruk: Csollár Géza.


 

Kövessen minket a Facebookon is!