Sport 2014. január 16. 07:27

Folytatódik a bajnokság a női futsal NB-I-ben

A hétvégén folytatódik a bajnokság, a 13. fordulóban a bajnoki táblázat listavezetője a 8. helyen álló Tolna-Mözs csapatát fogadja. A vendégek szeretnének a táblázaton, jelenlegi helyezésükön javítani, amit már a Persecutor Karácsonyi Kupán is megmutattak, hiszen a második helyet szerezték meg, a tornát megnyerő Astra együttese mögött.

Amióta Horváth György lett a csapat edzője, felszabadultabban játszanak a tolnai lányok.

Mindkét együttes bejutott a Magyar Kupa elődöntőjébe, bár az első mérkőzéseken nem sikerült olyan eredményeket elérni, mint amire számítottak, így izgalmasak lesznek a visszavágók.

Az évad első bajnoki találkozóján várható, hogy kiélezett, izgalmas mérkőzést játszanak a csapatok. A bajnoki táblázat első helyén álló Astra-Bulls legfontosabb célja, hogy jó játékkal begyűjtse a három bajnoki pontot.

Az Astra Kiskunfélegyházi Bulls – Tolna-Mözs bajnoki mérkőzést január 18-án, szombaton 16 órakor rendezik a KÉSZ Aréna Sportcsarnokban.

A szervezők szeretettel várnak minden sportbarátot, érdeklődőt, szükség lesz, hogy a szurkolók jó hangulatot varázsoljanak a csarnokba. 

Kövessen minket a Facebookon is!