Sport 2018. október 20. 17:30

III. Nemzetközi Rövidpályás Hód Kupa Úszóverseny

Képgaléria
III. Nemzetközi Rövidpályás Hód Kupa Úszóverseny
Október 13-án és 14-én rendeztek rövidpályás, 25m-es úszóversenyt Hódmezővásárhelyen, ahol a Jogging Plus 7 fős delegációval képviselte Kiskunfélegyháza városát.

A megmérettetésen 38 egyesület 429 versenyzője állt rajthoz, a szombati napon 50 és 200, vasárnap pedig 100 méteres távokon hirdettek eredményeket. A jó hangulatú versenyen volt sikeres országos csúcskisérlet, újraúszott 200 méter vegyesúszás, egyéni csúcsdöntések és a csapat nem maradt érem, valamint kupa nélkül sem. Endre Barna az első napon elhódította a korosztályában legjobbnak járó trófeát is.

Bács Ferenc edző a szezon indulását követően állapotfelmérőnek tervezte a viadalt, ami nagyszerű eredményeket hozott. Az augusztusi szünet és a szeptemberi kezdés után egyhónapos edzésterhelést követően nem az időeredmények túlszárnyalása volt a kezdeti cél. A kiskunfélegyházi sportolók számára az elmúlt időszakot figyelembe véve nem mindig bizonyultak optimálisnak az edzésfeltételek, ennek ellenére biztató és örömteli úszásoknak örülhetettek a szülők és a szakvezetés.

Felkészítő edzők: Bács Ferenc, Szabó László és Patonai Gábor

Gratulálnak mindenkinek és köszönik a szülők lelkes támogatását!
 

Kövessen minket a Facebookon is!