Helyi hírek 2018. november 30. 13:00

Méltó tulajdonosukhoz kerültek a jótékonysági licit tárgyai

Méltó tulajdonosukhoz kerültek a jótékonysági licit tárgyai
Dr. Körtvélyessy András főigazgató-helyettes adta át Sutka Ferenc szegedi vállalkozónak azt a két sportrelikviát, amit az interneten árvereztek el az Egészségért Közalapítvány a Kórházért javára.  

Eredetileg három tárgy került kalapács alá, amiből egyet már korábban átvett a nyertes. Most a dr. Kemény Dénes szövetségi kapitány által fémjelzett háromszoros olimpiai bajnok vízilabdacsapat szinte valamennyi játékosa kézjegyével ellátott vízilabda, és a dr. Réczi László, félegyházi birkózó világbajnok által felajánlott különleges palackú bor került méltó tulajdonosához. A vízilabdát egyébként dr. Kemény Dénes, Biros Péter, Kásás Tamás, Benedek Tibor, Fodor Rajmund, dr. Kiss Gergő, Szécsi Zoltán, dr. Molnár Tamás, Kósz Zoltán, dr. Steimecz Barnabás és Varga Zsolt írták alá.

A jótékonysági licit révén egyébként felajánlásokból összesen 177 ezer forint gyűlt össze. Az Egészségért Közalapítvány a Kórházért legfőbb célja, hogy a rendelkezésére álló pénzügyi lehetőségeket felhasználva gyarapítsa a félegyházi városi kórház eszközparkját, és támogassa a szakdolgozók képzését. A jótékonysági árverésből befolyó összeg az ő számlájukra folyt be, és úgy remélik, hogy segítségével gyarapítani tudják a tervezett kardiológiai rehabilitációs kezelő berendezését.



 

 

Kövessen minket a Facebookon is!