Helyi hírek 2018. november 30. 16:00

Ismét sikeres évet zár fürdő – Decembertől lesz délutáni úszójegy is

Ismét sikeres évet zár fürdő – Decembertől lesz délutáni úszójegy is
A vártnál jobb eredménnyel zárja a 2018-as évet a Félegyházi Termál Parkfürdő – tudtuk meg Kelemen József fürdővezetőtől, aki azt is elmondta, hogy bár a nyár eleji kedvezőtlen időjárás országosan 60 százalék körüli forgalomkiesést okozott a strandokon, Félegyháza közkedvelt fürdőjében alig volt érzékelhető a június és júliusi havi csapadékos időjárás hatása.

– A forgalom a tavalyi, igen kedvező időjárású évihez hasonlóan alakult. Ez is bizonyítja, hogy a félegyháziak értékelik a fürdő fejlesztésébe, minőségének javításába fektetett munkánkat. Egyre népszerűbb a Félegyházi Termál Parkfürdő a környező települések lakói körében is, sőt, még Budapestről is érkeznek hozzánk vendégek. Mind mondják, a fürdő szép környezete, családias hangulata, szolgáltatásaink sokszínűsége, és nem utolsó sorban jegyáraink tartoznak az előnyök közé, amit a vasútállomás közelsége is támogat – mondta el a fürdővezető.

Mint ismert, idén májustól az önkormányzati tulajdonú Félegyházi Szabadidő és Sport Nonprofit Kft. üzemelteti a fürdőt. Kelemen József az év beruházásai közül kiemelte a strand területének, valamint a fürdő utcafrontjának virágokkal, évelő- és örökzöld növényekkel történő tavaszi beültetését, a zuhanyzórendszer hibáinak javítását, az öltözők lengőajtajainak hőstop-függönyre történő cseréjét, a szauna padozatának felújítását, és az új szaunakályhát. Mindezt elismeréssel és örömmel fogadták a vendégek, akik nagyra értékelik a folyamatosan tiszta környezetet és a kiváló vízminőséget is.

A fürdő növekvő népszerűségének köszönhetően az eddigieknél is több sport és szabadidős tábornak nyújtott helyszínt idén nyáron a strand parkosított területe.  A rendezvények sorába tartozik a pályázaton elnyert és az ősz folyamán megrendezett rekreációs hétvége programja is, amelyet a Dél-alföldi Termál Klaszter egyesületi tagságával nyert el az intézmény. A következő rekreációs nap időpontja 2019. áprilisában várható.

A fürdővezető beszámolt arról is, hogy sikerült megoldást találni a lakossági fürdőzők hétköznap délutánonkénti úszásigényére. A bérlő sportegyesületekkel történt megegyezésnek köszönhetően nőtt az úszómedencében felhasználható vízfelület, így decembertől kedvezményesen megvásárolható délutáni úszójegyet vezetnek be, amely hétköznapokon 17.30 és 19.30 között lesz felhasználható.




 

Kövessen minket a Facebookon is!