Helyi hírek 2018. december 11. 10:00

Körkérdés: Mi tetszett a legjobban az idei városfejlesztések közül?

Képgaléria
Körkérdés: Mi tetszett a legjobban az idei városfejlesztések közül?
Beruházásokban gazdag évet tudhat maga mögött Kiskunfélegyháza. Ennek apropóján az aktuális fejlesztésekről kérdeztük a lakosokat. Sokak tetszését elnyerte az új óvoda és a parkoló. Emellett nagy várakozás előzi meg a központot érintő „Zöld város” programot.

Csányi Nikolett (29)

- Családos anyukaként látom a pozitív fejlődést a városban. Megépült az új óvoda, ami komfortos, modern körülményeket teremt a félegyházi gyermekek számára. A parkoló építését is kiemelném, segíti a közlekedést, valamint a környezet is megszépült körülötte. Várom a „Zöld város” program elkészültét, parkosabb környezetben a gyermekeimmel eltöltött közös séták még kényelmesebben telhetnek.

 

Kovács Ágostonné (79)

- Kiskunfélegyházán élek több mint 50 éve. Nagyon szépnek látom a várost, a közintézményekkel sokat törődtek az elmúlt időszakban. A központban lakom és nap, mint nap figyelemmel kísérem, ahogy takarítják és rendben tartják az utcákat, járdákat. Tiszta és rendezett a belváros. Az autós forgalom elég nagy, remélem erre is megoldást találnak. Mindenesetre az új parkoló átadásával javult valamelyest a közlekedés. A „Zöld város” program megvalósításához sok sikert kívánok!

 

Rádi András (81)

- A várossal és a városvezetéssel egyaránt elégedett vagyok. Nemcsak beszélnek a fejlesztésekről, hanem meg is valósítják azokat. Folyamatos híreket, tájékoztatást kapunk a programok alakulásáról, próbálnak mindenre odafigyelni. A forgalmasabb utak egy részének újraaszfaltozása mellett családsegítő lépések, úgy, mint óvoda és iskolaétkeztetésre irányuló beruházások történtek. A környezetemben élő nem tősgyökeres félegyháziaknak is tetszik a város, ami egyfajta elismerésnek is tekinthető. Legszembetűnőbb fejlődésnek talán az új parkoló a hozzákapcsolódó régmúltat idéző városkép, valamint az új óvoda tekinthető. Annak idején alapítója voltam a „Szép Félegyházáért” körnek, a mai napig odafigyelünk az apróbb dolgokra, amelyek által szebbé tesszük környezetünket nemcsak saját magunk, hanem mások számára is.

 

Ajtai Erika (30)

- Viszonylag közel lakom az új óvodához, így nyomon követtem az építését. Várom a központ felújítását, ez a beruházás időszerűvé vált. Egy modernebb zöldövezet várhatóan szebbé varázsolja környezetünket. Összességében minden fejlesztéssel elégedett vagyok, ami az itt élők javát szolgálja.

G. Z.
 

Kövessen minket a Facebookon is!