Sport 2018. december 16. 19:15

Félegyházi győzelem a szenior labdarúgó tornán

Képgaléria
Félegyházi győzelem a szenior labdarúgó tornán
Meggyőző játékot nyújtva megérdemelten nyerték meg a 40 év felettieknek kiírt szenior labdarúgó tornát a félegyháziak december 16-án. A harmadik alkalommal megvalósított kupára hat városból érkeztek öregfiúk. A döntőben a budapesti együttest győzték le a félegyháziak 3-1-re. A harmadik helyet a nyíregyháziak érték el megelőzve a tavalyi bajnok szegedieket. A jó hangulatú torna eredményhirdetéssel egybekötött közös vacsorával zárult. Az érmeket, az okleveleket és az egyéni elismeréseket Baráth László és Majoros László szervezők adták át.

A tavalyi évhez képest kettővel több csapat érkezett az idei tornára. A Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban ideális körülmények várták a szenior csapatokat, akiket az önkormányzat részéről Balla László alpolgármester köszöntött az ünnepélyes megnyitón.

Már az első mérkőzésen látszódott, hogy jó formában vannak a félegyházi öregfiúk, a későbbi ezüstérmes budapesti csapatot 5-0-ra múlták felül. Ezt követően a kecskemétiek legyőzése sem okozott gondot. A 4-0-ás siker továbbjutást és elődöntőt ért.

A másik ágon eközben a szegediek és a nyíregyháziak mentek tovább. Az elődöntők során a félegyháziak 3-0-ra ütötték ki a nyíregyháziakat, míg a fővárosiak némi meglepetésre legyőzték a tavalyi bajnok szegedieket. A fináléban a csoportmérkőzéshez hasonlóan ismét találkozott a félegyházi és a budapesti gárda, ezúttal is a hazaiak nyertek 3-1-re, így megszerezték az elsőséget.

A csapatok mellett a játékosokat is díjazták, a legjobb kapusnak Futó Sándort választották a szegediek közül, a legjobb játékos pedig Málik Tamás lett a nyíregyháziaktól.

 

 

G. Z.

Kövessen minket a Facebookon is!