Sport 2018. december 19. 11:30

Győzelem és vereség

Győzelem és vereség
Két mérkőzést játszott a Félegyházi Térségi Sportiskola korosztályos leány serdülő csapata a dél-keleti régió B csoportjának 3. fordulójában. Elsőként a hódmezővásárhelyi „Bombázókkal” találkozott az FTSI, akik ellen 81-55-re nyert. A második mérkőzésen már keményebb ellenfél várt a félegyházi gárdára, a Kecskeméti KA „B” magabiztosan, 81-58-ra győzött.

Edzői beszámoló Fekete-Seres Ildikó):

„Az első találkozót a nyolc játékossal érkező hódmezővásárhelyi csapattal vívtuk. Határozott kezdés után mi magunk is elbizonytalanodtunk kicsit, mikor az ellenfél csak három játékost tudott pályára küldeni. Ezen a mérkőzésen olyan játékosaink is meg tudták mutatni magukat és pontjaikat, akik egyébként kevesebb kosarat dobnak.

A második találkozón a már ismert és képzettebb kecskeméti csapattal csaptunk össze. Itt javarészt a fizikai fölény volt, ami az ellenfél javára döntött, illetve, hogy mind az öt pályán lévő játékos vállalkozott, a hibáinkat pedig azonnal kihasználták. A játék képén ugyan nem látszott ekkora különbség, az eredmény mégis ezt mutatja. Ami dicsérendő, hogy egy gyengébb harmadik negyed után –pár ponttal ugyan - de sikerült az utolsó játékrészt megnyerni.”

 

Serdülő Bajnokság, Dél-Keleti Régió, III. forduló B csoport

HSA Bombázók – Félegyházi TSI 55:81

(13:24, 10:12, 23:24, 9:21)

FTSI: Téglás Tamara 17, Ladányi Dorina 16, Romhányi Kitti 12, Hevér Réka 10, Rádi Boglárka 10, Szondi Boglárka 8, Csányi Bernadett 6, Kovács Nikolett 2, Oroszi Viktória -, Kiss-Fekete Lili-, Fetter Fruzsina -, Szabó Zita-,

 

Kecskeméti KA „B” - FTSI

81: 58 (26:13, 19:17, 25:13, 11:15)

Csányi Bernadet 19, Romhányi Kitti 17, Ladányi Dorina 8, Hevér Réka 7, Téglás Tamara 4, Szabó Zita 2, Kiss-Fekete Lili 1, Berta Szintia-, Fetter Fruzsina-, Kovács Nikolett-, Szondi Boglárka-, Rádi Boglárka-

Edzők: Fekete-Seres Ildikó, Bokányi Rita

 

 

Információ, kép: Fekete-Seres Ildikó

G. Z.

Kövessen minket a Facebookon is!