• Kezdőlap
  • Hírek
  • Sport
  • Felkészülés a Balaton-átúszásra a Félegyházi Termál Parkfürdőben
Sport 2019. január 16. 17:00

Felkészülés a Balaton-átúszásra a Félegyházi Termál Parkfürdőben

Felkészülés a Balaton-átúszásra a Félegyházi Termál Parkfürdőben
Egy ötletes kezdeményezés jóvoltából a Félegyházi Szabadidő és Sport Nonprofit Kft. a városi fürdő üzemeltetőjeként segíteni szeretné a Balaton-átúszáson gondolkodó félegyházi sportembereket.

Fotó: MTI

Hazánkban egyre népszerűbb a magyar tenger átúszása. Idén a tervek szerint június 29-én rendezik meg az eseményt. Bárki felkészülhet – akár, társaságban is – a megmérettetésre, szabad edzések keretében január közepétől. A Félegyházi Termál Parkfürdő ehhez kíván segítséget nyújtani azzal, hogy igény esetén egy pályát a felkészüléshez biztosít, hétköznap 6 és 8 óra között.

A felkészülőket tapasztalatával, igény esetén tanácsaival Sebők János többszörös magyar szenior úszóbajnok, valamint szenior világbajnoki 8. helyezett és korábbi Balatonátúszó, mint „mentor” segíti. Vele találkozni, konzultálni minden hétfőn és csütörtökön tudnak a programot vállalók, a fedett medencénél a kijelölt pályánál.

A program lényege, hogy önkéntes önszerveződésről van szó, melyet az üzemeltető pályabiztosítással támogat. A feladatra vállalkozó sportemberek, segíthetik, támogathatják a felkészülésben egymást, edzésterveket cserélhetnek, tapasztalatokat, élményeket oszthatnak meg egymással. A csoportos felkészülés átsegítheti a kezdőket, a bizonytalankodókat a nehézségeken.

A felkészülők számára belépést a fürdő pénztárában megvásárolható úszójegy vagy úszóbérlet biztosít.

A felkészülés végén, ha a létszám indokolja – önköltséges alapon – a Félegyházi Szabadidő és Sport Nonprofit Kft. programirodája közös, buszos utazást szervez a rendezvényre, a résztvevők részére.

A sikeresen célba érkezők nevei egy évig a Félegyházi Termál Parkfürdőben olvashatók.

Készülj fel!!!  Teljesíts!!!

Félegyházi Szabadidő és Sport Nonprofit Kft. Termál Parkfürdője valamint programirodája.Érdeklődni: Programiroda telefon: 0670/7036 022
 

Kövessen minket a Facebookon is!