Helyi hírek 2019. január 16. 15:00

Évadnyitó Városi Bál a Göllesz iskola javára

Képgaléria
Évadnyitó Városi Bál a Göllesz iskola javára
Idén ötödik alkalommal nyitotta meg a félegyházi báli szezont a Városi Bál, amelynek ezúttal is a Móra Ferenc Művelődési Központ díszterme adott otthont. A teltházas rendezvény fővédnöke Rideg László, a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés elnöke volt, a vendégeket Csányi József polgármester, a bál védnöke fogadta és köszöntötte.

A város első embere összefoglalójában visszautalt arra, hogy négy évvel ezelőtt a békés közélet megteremtésére és a város fejlődő pályára állítására kaptak felhatalmazást a választóktól, és a félegyházi városvezetés ennek jegyében dolgozik azóta is. A polgármester szerint abban, hogy ilyen termékeny időszakot tudhat maga mögött a város – ami megmutatkozik a soha nem látott léptékű fejlődésben is – meghatározó szerepe van a példaértékű összefogásnak. Azzal, hogy a helyi civil szféra, a vállalkozók, a közalkalmazottak és köztisztviselők egyaránt az együttműködés lehetőségeit keresték, megsokszorozódtak a lehetőségek, és új perspektívák nyíltak meg Kiskunfélegyháza előtt. Csányi József köszönetet mondott a támogatásért a jelenlévőknek, és ígéretet tett arra, hogy a mögötte álló, elkötelezett csapattal – képviselőkkel, hivatali dolgozókkal – a következő öt évet is ebben a szellemben kívánja folytatni. Egyben jó szórakozást, termékeny, kölcsönös előnyöket hozó találkozásokat kívánt a most induló szezonban valamennyi intézményi, szakmai bál szervezőjének és résztvevőjének.

Mint eddig minden évben, úgy idén is elköteleződött a Városi Bál egy jótékonysági cél mellett. Ezúttal a borárverés teljes bevételét – előzetes számítások szerint mintegy egymillió forintot – ajánlották fel a félegyházi Göllesz Viktor Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény munkáját támogató alapítvány javára. Keresztesiné Csikós Gabriella intézményvezető személyesen mondott köszönetet a gesztusért, és röviden beszámolt az iskolában folyó magas színvonalú szakmai munkáról.

A rendezvényt Zsédenyi Adrienn A Zongorista és Én című műsora színesítette.

Fotó: Fantoly Márton
 

Kövessen minket a Facebookon is!