Helyi hírek 2019. január 22. 10:00

Körkérdés: Mit vár a 2019-es évtől?

Képgaléria
Körkérdés: Mit vár a 2019-es évtől?
Többségében pozitívan, egyéni és közösségi célokkal felvértezve tekintenek a városlakók az idei évre. Akad, akinek egy családi nyaralás terve, míg másnak a sikeresség a fontos az esztendő során. A városszépítő beruházást ugyancsak sokan várják.

Molnár Emese (48)

- Pozitívan tekintek az idei évre, úgy gondolom munkahely és egyebek kapcsán is előre léphetek. Vannak bizonyos céljaim, ezek közül többet meg szeretnék valósítani. A többlábon állás mellett fontos számomra a család, a gyermekek. A kislányom hobbiját, a lovaglást szeretném támogatni. Félegyházi lakosként a dinamikát, a fejlődést, a szépülést látom. Arra számítok, hogy a terveim közül sok minden megvalósul.

 

Samu Tünde (43)

- A tavalyinál mindenképpen jobb évet várok. Munkában és sikerekben gazdagabbat szeretnék. Eddig jól kezdődött az esztendő, remélem így is folytatódik. Hosszú évek után most először nem tettem újévi fogadalmat. Korábban akadt, amit betartottam, de többségében nem sikerült. Fontos, hogy olyan célokat tűzzünk ki magunk elé, amiket meg is tudunk valósítani. Tavaly sok minden közbejött a célok elérése közben, remélem, idén másképp lesz. Tervbe van véve egy közös családi nyaralás, illetve szeretném körbekerékpározni a Balatont.

 

Bogácsi Attila (65)

- Bízok benne, hogy a gazdasági fejlődés tovább folytatódik ebben az évben, mind helyi, mind pedig országos szinten. Jól láthatóan a lehetőségek is egyre nagyobbak, gondolok itt akár a munkahelyi, vagy egyéb területekre. A pályázati lehetőségek megkönnyítették, elősegítik a város fejlődését. Többek között ennek is köszönhető a központ majdani megújulása, remélem folytatódnak a városszépítő programok.

 

Keresztesi Lóránt (38)

Több mindenre számítok ettől az évtől. Három gyermekes szülőként idén új otthonba költözök a családdal, ennek elérése a legfőbb cél most. Bizakodva tekintek az évre, úgy látom fejlődik a város. A megújuló városközpont családbarát környezetet nyújt majd.

 

 

G. Z.

Kövessen minket a Facebookon is!