Helyi hírek 2019. január 20. 08:00 Forrás: Sarlós Boldogasszony Templom

A Sarlós Boldogasszony Templom hírei

A Sarlós Boldogasszony Templom hírei
Évközi 2. vasárnap - 2019. január 20.

1. Hétfőn Szent Ágnes vértanú emléknapja, csütörtökön Szalézi Szent Ferenc püspök és egyháztanító emléknapja, Pénteken Szent Pál apostol megtérésének ünnepe, szombaton pedig Szent Timóteus és Szent Titusz püspökök emléknapja lesz.

2. A mai nappal kezdődik meg az ökumenikus imanyolcad. Krisztus Urunk szándéka szerint imádkozzunk mindannyian a keresztények egységéért. Hétfőn este 6 órakor a templomban közös Istentisztelet lesz, amelyen Hatvani Zsófia református lelkész hirdeti az igét, kedden este 6 órakor a református imaházban Hostyánszki Péter baptista lelkész lesz az igehirdető, szerdán este 6 órakor pedig a baptista imaházban Pecsmán Viktor káplán atya hirdeti majd az igét. Mindenkit szeretettel várnak a közös imaalkalmakra.

3. Kedden és pénteken 9-től 11 óráig van nyitva a Jókai utca 1. szám alatti Karitász bolt. Szeretettel várják az érdeklődőket.

4. Csütörtökön délután 4 órakor lesz a Szent Mónika Közösség gyűlése a Közösségi Házban.

5. Szombaton az esti szentmisét a Szent Mónika Közösség szándékára mutatják be.

6. Január 27-én, jövő vasárnap az esti szentmise a Szent József Kör szándékára lesz megtartva. Január 28-án, hétfőn este ½ 7-kor tartják a Szent József Kör, vagyis a keresztény édesapák körének gyűlését a Közösségi Házban.

Áldott vasárnapot kívánunk mindannyiuknak!





 

Kövessen minket a Facebookon is!