Sport 2019. január 27. 20:05

A „Spílerek” sikerét hozta a farsangi kupa

Képgaléria
A „Spílerek” sikerét hozta a farsangi kupa
Az elmúlt évekhez hasonlóan ezúttal is a Félegyházi Pékség Farsangi Kupával ért véget a négy tornából álló városi teremlabdarúgó bajnokság. Mind a négy eseménynek a Mezőgazdasági Szakiskola tornaterme adott otthont. Az amatőr teremlabdarúgó versenyek továbbra is népszerűnek számítanak a csapatok körében, a félegyháziak mellett több kistérségi egyesület is megméretette magát. A mezőny kiegyenlítettségét jól mutatja, hogy a négy tornát négy különböző csapat nyerte meg. A farangi kupa a „Spílerek” győzelmével ért véget, míg az összesített pontversenyt a Fortuna csapata zárta az élen.

A Félegyházi Pékség Farsangi Kupa bronzmérkőzése a Derby 4-1-es sikerét hozta a Fortuna felett. A döntőben a Spílerek 2-0-ás győzelmet arattak a Bulls ellen.

Patyi Zoltán szervező, valamint a Félegyházi Pékség képviselője ezúttal is díjazta a játékosokat és a csapatokat. A gólkirályi címet Katona Balázs (Fortuna) szerezte meg, a legjobb játékos Takács Vilmos (Spílerek) lett. A legjobb kapusnak Oroszi Tibort (Derby) választották.

Az összesített rangsorban a Fortuna lett a legeredményesebb csapat, másodikként a Derby, harmadikként a Spílerek zárt. A negyedik helyet sorsolást követően a Keddi Banda kaparintotta meg.

A négy torna legeredményesebb játékosa Katona Balázs lett, a legjobb játékosnak Szabó Gábort (Derby) választották, míg a legjobb kapus címet Szólya Imre (Keddi Banda) kapta.

G. Z.
 

Kövessen minket a Facebookon is!