Sport 2019. február 14. 15:00

U18 fiúk: Győzelemmel felérő vereség

Képgaléria
U18 fiúk: Győzelemmel felérő vereség
Tisztes helytállást és harcosságot bemutatva emelt fővel hagyták el a játékteret az FTSI junior csapatának kosarasai február 13-án, a Vásárhelyi KS elleni mérkőzést követően. A félegyházia együttest sérülések sújtották, ennek ellenére a játékosok egy percig nem adták fel, kiváltképp dicséretes hajrát bemutatva 57-62-re maradtak alul.

Edzői értékelés:

„- Nem jó előjelekkel várta junior csapatunk a Vásárhelyi Kosársuli elleni mérkőzését. Egyik ponterős játékosunk betegséggel küzdött a héten, de így is vállalta a mérkőzést, játékideje jóval elmaradt a megszokottnál, hozzáállása azonban dicséretes volt. Az előző mérkőzésen karriercsúcsot jelentő, 47 pontig jutó másik játékosunk azonban nem tudott a csapat rendelkezésére állni, így nem kis feladat hárult a félegyházi fiúkra ezen az estén.

Kiegyenlített első negyed után sorsdöntőnek bizonyult a második tíz perc, melynek „csúcspontja” a 17. percben volt, amikor is 34:18-ra elléptek a vendégek. Ebben az időszakban a mi hibáinkat büntették meg könyörtelenül a Vásárhelyiek.

A második félidőben, folyamatosan javuló játékkal, eredményesebb kosárlabdát játszott csapatunk. A 37. percben 48:62-es állásnál feljebb toltuk védekezésünket, aminek köszönhetően 9:0-ás 3 percet produkáltunk. A dudaszó azonban véget vetett a mérkőzésnek, amelyen több mint tisztes helytállással hagytuk el a küzdőteret.

Ezen a mérkőzésen minden játékosunkat ki szeretnénk emelni! Nehéz helyzetben is hatalmas szívvel küzdöttek, igazi hősök voltak! Gratulálunk fiúk, csak így tovább!!!

Szombaton újabb feladat vár a Csapatra, Gyulán folytatódik a bajnokság.”

 

Regionális Fiú Junior Bajnokság

Alapszakasz II., 9. forduló

Ideje: 2019. február 13. ( szerda ), 17:45

Helye: Kiskunfélegyháza, Városi sportcsarnok

Félegyházi TSI – Vásárhelyi KS 57 : 62

( 11:15, 13:25, 15:10, 18:12 )

FTSI: Gémes 17/3, Szeri 16, Szöllősi 12, Kasza 8, Szűcs 4, Nemes Cs.-, Koncz -, Horváth -.

 

Regionális fiú junior bajnokság

Alapszakasz II., 8. forduló

Gyulasport - Félegyházi TSI

Ideje: 2019. február 16. ( szombat ), 15:00

Helye: Gyula, Prohászka Zsolt Városi sportcsarnok

 

 

Információ: Simon Zoltán

G. Z.

Kövessen minket a Facebookon is!