Helyi hírek 2019. február 16. 13:00

Élmény mindenkinek!

Képgaléria
Élmény mindenkinek!
Elindult a visszaszámlálás: jövő héten, február 21-én kezdetét veszi az Utazás Kiállítás, Magyarország első számú turisztikai vására, ahol 30 ország 300 kiállítója mutatja majd be látnivalóit a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. A rendezvény részleteiről a sajtó képviselői február 15-én, Budapesten, a Városi Műjégpályán kaphattak bővebb információt.

Az idei Utazás kiállításon, amely Magyarország legnagyobb turisztikai seregszemléje, ahol az érdeklődők egy időben és egy helyen kaphatnak meg minden információt a legtöbb desztinációról, bel- és külföldi nyaralóhelyekről, szálláshelyekről. A rendezvényen Bács-Kiskun megye és Kecskemét belföldi díszvendégként lesz jelen.

– A kiállítás története során nem volt még példa arra, hogy egy egész megye ilyen összefogást valósítson meg és egész területének sokszínűségét bemutassa. Büszkék vagyunk értékeink gazdagságára és arra törekszünk, hogy a hozzánk látogatóknak valódi élményeket adjunk. A látogatók a kiállítás ideje alatt megismerhetik a hajósi pincesort, a bugaci pusztát, képzeletben egy sétát tehetnek a bajai Duna-parton, csobbanhatnak a félegyházi fürdőben, megcsodálhatják a kecskeméti Cifrapalotát, és természetesen megkóstolhatják a bajai halászlét, az alföldi borokat és a kecskeméti barackpálinkát – emelte ki beszédében Rideg László, a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés elnöke.

– Úgy gondolom, hogy a fejlődés szerves része Kecskemétnek és a megye egészének egyaránt. Az Utazás kiállítás egy remek lehetőség arra, hogy mindezt megmutassuk – mondta el beszédében dr. Szeberényi Gyula Tamás, Kecskemét Megyei Jogú Városának alpolgármestere.

Országunk első számú turisztikai vásárán bepillanthatnak még többek között Algéria gasztronómiájába, a Nemzeti Kastélyprogram és Nemzeti Várprogram gazdag kulturális kínálatába és a Magyar Vitorlás Szövetség programjaiba is, valamint számos nyereményjáték érdekes információ étel-és italkülönlegesség várja az érdeklődőket..

Sok szeretettel várnak mindenkit Bács-Kiskun megye és Kecskemét városának közös, megyei standján, a Hungexpo Vásárközpont „A” pavilonjának 307A és 308A standján.
 

Kövessen minket a Facebookon is!