Helyi hírek 2019. február 20. 17:00

Bál a Közgében

Képgaléria
Bál a Közgében
Vannak nevezetes dátumok a naptárban: a gyermekeink születésnapja, a házassági évfordulónk, a nagy családi ünnepek. Nekünk közgéseknek és közgés barátoknak ilyen minden évben február második szombatja: a bálunk.

Egy társasági esemény kicsit mindig olyan, mint azok, akik szervezik és részt vesznek rajta. Ez ránk is igaz. Folyton valami jobbat, szebbet, emlékezetesebbet szeretnénk nyújtani, ahogy megszokhatták.

Hónapokig készültünk: lelkes kollégáink szerveztek és rendeztek. Táncoltunk és dekoráltunk. Szponzorokat szereztünk és ajándékokat cipeltünk, jegyet árultunk és lelkesítettünk. Így együtt, ahogy szoktuk. A közös munkától lesz igazán szép a közös öröm.

Megérte. Vidám, felszabadult, csinosan öltözött emberek ültek az asztaloknál. A terem elegáns terítékeit, finom rózsa-arany díszítését gyönyörűen emelte ki a sok száz fényfüzér ragyogása. A jókedvű, fordulatos, igényes műsor és a beszédek után a megszokott bőséges, finom menüválasztéknak örülhettünk – volt utána mit letáncolni.

A tombolahúzás ismét fergetegesre sikeredett. Köszönjük minden kedves támogató barátunknak, hogy adományával felejthetetlenné és egyedivé tette ezt az estét: a Süveges Kft-nek, a Duvenbecknek, a Dél-100 Kft-nek, a Fornettinek, az OTP-nek, a K&H Banknak, az Elő-Szernek, a Kunplast-Karsai Zrt-nek, sok-sok félegyházi, kecskeméti és környékbeli vállalkozásnak, wellness fürdőknek és állatkerteknek, kereskedőknek és szolgáltatóknak, szülőknek és lelkes régi közgéseknek.

Mit várunk egy báltól? Egy kis kikapcsolódást, fergeteges műsort, finom eszem-iszomot, hatalmas bulizást, izgalmas nyereményesőt, jó beszélgetéseket. Ugye mind megvolt?

Ezt a cikket egy nyüzsgő nagyváros közepén írom, Olaszországban. Tizenegyedikes diákjaink töltik itt egy hónapos szakmai gyakorlatukat. Pezsgő utcák és elegancia, csillogás és megannyi életre szóló élmény közepette.

Mégis, innen is igaz: olyan, mint a Közgés bál csak egy van, mert a miénk.

Kedves Erikák és Bogi, Judit, Rozika és Marcsi, Zsuzsi, Emese és mind a többiek: diákok, tanárok, kollégák: köszönjük nektek!

dr. Bánki Horváth Mihály
gyakorlati oktatásvezető
 

Kövessen minket a Facebookon is!