Sport 2019. február 27. 15:00

Két OB és egy KRESZ-teszt

Képgaléria
Két OB és egy KRESZ-teszt
Február két utolsó hétvégéjén, Békéscsabán és Kecskeméten versenyeztek a KHTK – Fénypárducok Íjász Szakosztály tagjai.

A Történelmi Teremíjász Országos Bajnokságon Dürgőné Kovács Piroska és Dürgő Csaba versenyzett a Fénypárducok színeiben. Mindketten ragyogóan teljesítettek, hiszen Dürgőné Kovács Piroska felnőtt nő vadászíj kategóriában az 1. helyen végzett, így Országos Bajnok lett. Dürgő Csaba felnőtt férfiak között néhány ponttal lemaradva a dobogóról a 4. helyet szerezte meg.

A 3D Teremíjász Országos Bajnokságon hat fővel vettek részt a Fénypárducok, és itt is Országos Bajnokot avathattak Ifj. Bencze László személyében, aki szétlövéssel érdemelte ki magának a megtisztelő bajnoki címet. Hihetetlen nyugalommal 10 pontos találattal utasította maga mögé ellenfelét.

A Fénypárducok többi tagjának eredményei:

Vas Tibor TR-LB felnőtt férfi OB 2. hely

Vasné Kötele Anita TR-LB felnőtt nő OB 3. hely

Kis János TR-LB felnőtt férfi OB 3. hely

Dürgőné Kovács Piroska felnőtt nő TR-RB OB 5. hely

Dürgő Csaba felnőtt férfi TR-RB OB 6. hely



A következő hétvégén, Kecskeméten, a Freddo Kft. támogatásával, a Phoenix Archery Kft. szervezésében megtartott verseny inkább az új KRESZ táblás célok kipróbálásáról és az örömíjászkodásról szólt a szakosztály tagjainak. A dobogós helyek ezúttal a fiataloknak jutottak.

Aranyérmet szerzett és egy ajándék KRESZ táblával lett gazdagabb ifj. Bence László és Kiss Dániel. Ezüstéremmel térhetett haza: Horváth Anna, Horváth Csenge, Mizsei Jácint és Pásztor Martin.

A Fénypárducok támogatói:

  • Integrál ZRT.
  • Constantinum Katolikus Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium, Szakgimnázium, Kollégium,
  • Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata


További információk:

 

Kövessen minket a Facebookon is!