Helyi hírek 2019. március 7. 16:00

Körkérdés: Mi a véleménye a famentő akcióról?

Képgaléria
Körkérdés: Mi a véleménye a famentő akcióról?
A félegyháziak kedvelt fái, a Ginkgo bilobák megmentésére szervezett városi kezdeményezésről kérdeztük a járókelők véleményét.

Szabó Károlyné
Úgy tudom, hogy a Kossuthvárosban telepítették újra ezeket a fákat. Olvastam a Félegyházi Közlönyben azt is, hogy sok-sok új növényt telepítenek a városban. Remélem ide is nagyon szépek kerülnek, mert én nagyon szeretem a virágokat. Örülnék annak, ha a rózsaszín és fehér szín uralná ezt a teret.


Utcza Zoltán
Ha helyükbe ültetnek szebbet, akkor részemről nem jelent semmi problémát. Bízok benne, hogy a felújítás befejeztével még szebb fák, virágok díszítik majd ezt a teret. Hiszek abban, hogy aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet. Ezért is biztos vagyok benne, hogy az átalakítást végző szakemberek arra törekednek, hogy minél több jó ember legyen Félegyházán.


Kiri Józsefné
Csoda, hogy épségben áttelepítették ezeket a fákat. Ha megerősödnek új helyükön a Kossuthvárosban, biztosan meglátogatom őket. Amint hallottam, liliomfával pótolják a főleg ősszel csodaszép aranyszínű páfrányfenyőket, ami nincs ellenemre. Örömmel látom a felújítási munkálatokat a városban, és biztos vagyok benne, hogy hamarosan látványos lesz a központ.


Sávoli József
Ha itt olyan fákat ültetnek, ami hamarosan lombot is fog nevelni, és el tudja viselni a Kossuth utcai forgalmat, a tömény kipufogógázt, akkor minden rendben lesz. Bár meglehet, hogy az új fák terebélyes lombjának árnyékát már csak az unokáim fogják élvezni.


 

Kövessen minket a Facebookon is!