Program 2019. március 12. 14:00

Csendes órák a félegyházi parkfürdőben

Csendes órák a félegyházi parkfürdőben
A Félegyházi Szabadidő és Sport Kft. a 2019-es strandszezonban havonta egy alkalommal bevezeti a „csendes órák” programját a félegyházi parkfürdőben. Teszi ezt az autista és más fogyatékkal élő vendégek és hozzátartozóik, valamint mindazok számára, akik a program szabályainak betartását önmagukra nézve kötelezően elfogadják.

A program ideje alatt a parkfürdő nagyobb nyugalmat és csendet biztosít a strand használóinak komfortérzetük megőrzéséhez, hogy a strandolásukat a lehető legkevesebb külső zavaró hatás érje. Ezáltal számukra is lehetőség nyíljon a kellemes nyári strandolásra. A csendes órák alatt nem lesz a strandon zenei szolgáltatás és a hangosbemondó sem üzemel. Nem lesznek zajjal járó munkák.

A programiroda tervei között szerepel az is, hogy a vendégeket felkészített diák munkatársakkal várják, akik segítségre lesznek, ha a vendégek igénylik – mondta el Iványi Ferenc, a programiroda menedzsere. A program szakmaiságát a Göllesz Viktor Általános Iskola szakértő pedagógusaival közösen dolgozzák ki, hogy minél előbb célzott eredményt érjenek el.

A parkfürdő területén várhatóan május elsejétől havonta egy alkalommal, keddenként 8 és 11 óra között kerül sor a csendes órákra. Ha a kezdeményezés sikerrel zárul, akkor a program a strand őszi zárását követően a fedett uszodában is tovább folytatódik.



 

Kövessen minket a Facebookon is!