Helyi hírek 2019. március 31. 07:30

Csomagolásban profik

Képgaléria
Csomagolásban profik
Országos díszcsomagoló versenyt rendezett a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Kossuth Lajos Szakképző Iskolája és Kollégiuma, immár harmadik alkalommal, a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban. A március 22-i rendezvényen 40 csapat mérte össze tudását, miközben különböző alakú és méretű tárgyakat öltöztettek ünnepi díszbe. A jó hangulatú megmérettetésen szemet gyönyörködtető alkotások készültek, de a zsűrinek mégis ki kellett választani a legszebbeket, amelyek a következők voltak.

Az amorf tárgyak csomagolásában a Békéscsabai Szakképzési Centrum Zwack József Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnáziuma és Középiskolája csapata jeleskedett, amelynek a tagjai Börcsök Vivien, Miczura Amanda és Simon Martina voltak.

Az üvegtárgyak becsomagolását a Ceglédi Szakképzési Centrum Unghváry László Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájának indulói: T. Kiss Dominika, Monori Kitti és Szénási Nikoletta készítették el a legszebben.

A gyertyatartókkal legügyesebben megküzdő csoport a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Kossuth Lajos szakképző Iskolája és Kollégiuma diákjai voltak, vagyis Lövei Boglárka, Nemcsok Martina és Csernyánczky Boglárka.

A desszertcsomagoló kategóriát a Gyulai Szakképzési Centrum Székely Mihály Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégiuma diákjai nyerték meg, Bobvos Miklós, Bencsik Adrienn és Magyar Dóra személyében.

A könyvcsomagolásban legkiválóbbak a Salgótarjáni Szakképzési Centrum Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájának diákjai bizonyultak Csák Tünde Virág, Nagy Erika és Oláh Mirtill indulókkal.

A henger alakú tárgy legügyesebb csomagolói a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Kossuth Lajos Szakképző Iskolája és Kollégiumából Bogárdi Melinda, Hirt Nikolett, Magyar Zsuzsanna és Kolompár Szilvia voltak.

Összesített pontszámban első helyezett lett a Szegedi Szakképzési Centrum Krúdy Gyula Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Turisztikai Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája Szőllős Brigitta Mária, Szalma Cecília és Bánfi Nikolett nebulókkal.

Második helyezettek az összesítésben a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Kossuth Lajos Szakképző Iskolája és Kollégiumából Bogárdi Melinda, Hirt Nikolett, Magyar Zsuzsanna lettek.

A harmadik helyezett pedig a Békéscsabai Szakképzési Centrum Zwack József Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnáziuma és Középiskolájából Börcsök Vivien, Miczura Amanda és Simon Martina.

Idén a vándorkupát a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Kossuth Lajos Szakképző Iskolája és Kollégiumából Bogárdi Melinda, Hirt Nikolett, Magyar Zsuzsanna és Kolompár Szilvia vihették el.

V. B. 

Fotó: Fantoly Márton
 

Kövessen minket a Facebookon is!