Sport 2019. március 28. 11:00

U16 fiúk: Magabiztos győzelem, áldozattal

U16 fiúk: Magabiztos győzelem, áldozattal
Sikeres bajnoki fordulón van túl három hetes szünetet követően a Félegyházi TSI kosárcsapata, amely a regionális fiú kadett bajnokság felsőági 4. fordulójában a Szentesi KK-t győzte le magabiztosan, 93-37-re. A győzelmet egy szomorú eset árnyékolta be. Szűcs Tibor egy esés után a csuklójára esett, amely megzúzódott, így ő – bár reméljük csak egy rövid időre, de kiesett a rotációnkból- - tette hozzá Simon Zoltán edző értékelésében.

Beszámoló (Simon Zoltán):

„Három hét pihenő után folytatódott számunkra a Regionális kadett bajnokság felsőága. Közben egy eredményes nemzetközi felkészülési tornán vettünk részt, így bizakodva vártuk újra a bajnoki megmérettetést.

Ellenfelünk – a jól ismert szomszédvár – Szentes csapata volt, akikkel évek óta izgalmas és sportszerű mérkőzéseket játszunk.

Ezen a találkozón a különböző összeállítások, játékelemek gyakorlásán volt a fő hangsúly, amelyet a fiúk helyenként sikerrel meg is oldottak, ezért mindenképpen gratuláció illet minden játékosunkat!

Sajnos a győzelmet egy szomorú eset árnyékolta be. Szűcs Tibor egy esés után a csuklójára esett, amely megzúzódott, így Ő – bár reméljük csak egy rövid időre, de – kiesett a rotációnkból. Pihenésre nincs sok idő, holnap újabb mérkőzés vár ránk Szegeden.”

 

Regionális fiú kadett bajnokság

Alapszakasz II., 4. forduló

Félegyházi TSI – Szentesi KK 93 : 37

( 23:10, 22:8, 22:12, 26:7 )

Ideje: 2019. március 27., szerda, 17:45

Helye: Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnok

FTSI: Kasza 28/3, Szeri 16, Szöllősi 11, Veliczky 8, Varga 7/3, Szűcs L. 7/3, Kovács 6, Farkas 5, Szűcs T. 3, Nemes 2.

 

Regionális fiú kadett bajnokság

Alapszakasz II., 5. forduló

SZEDEÁK A” - Félegyházi TSI

Ideje: 2019. március 29., péntek, 18:00

Helye: Szeged, Deák gimnázium sportcsarnoka


Információ: Simon Zoltán

Fotó: Archív

G. Z.





 

Kövessen minket a Facebookon is!