Sport 2014. január 22. 06:50

Elkezdődött a II. Csikós József "Csiki" Emléktorna

Képgaléria
Elkezdődött a II. Csikós József "Csiki" Emléktorna
A Kiskunfélegyházi Honvéd TK Labdarúgó Szakosztálya idén második alkalommal rendezi meg a Csikós József "Csiki" Emléktornát, amelynek keretében az elkövetkezendő hetekben az egyesület összes utánpótláscsapata pályára lép több meghívott egyesülettel együtt.

A hagyományteremtő torna első napján, január 19-én az U-19-es korosztályú csapatok mérkőztek meg egymással a városi sportcsarnokban.

A résztvevő nyolc csapat közül végül a KLC-KTE U17 B győzött. Másodikként a Kiskunmajsa együttese végzett. A tornát szervező KHTK a harmadik helyen zárt. Őket sorrendben a Soltvadkert, a Kiskőrös, a KLC-KTE U17 A, a Vasutas-FTSI és a Kunszállás csapatai követték.

A gólkirályi címet Nemesvári Dániel a győztes KLC-KTE U17 B játékosa szerezte meg. A legjobb mezőnyjátékosnak Marsa Leventét, a KLC-KTE U17 B tagját választották. A legjobb kapus Oroszi Tibor, a KHTK portása lett. A legjobb fiatal játékosnak járó díjat Csupity István, a kiskunmajsai csapat játékosa nyerte el.

A három éve elhunyt Csikós József emlékére rendezett torna második napját február elsején a "mezgé" tornatermében tartják meg, melynek keretében az U9-es korosztályú csapatok küzdenek meg egymással.

 

 

 

 

 

 

Kövessen minket a Facebookon is!