Helyi hírek 2019. április 8. 16:00 Forrás: Szent István Templom

A Szent István Templom hírei

A Szent István Templom hírei
Nagyböjtben minden héten, pénteken és vasárnap keresztutat végeznek, pénteken és vasárnap az esti szentmise előtt 6 órakor kezdik a közös imádságot.

1. Április 8-án, hétfőn este ½ 6-kor az egyházközség képviselő-testülete gyűlést tart a plébánián. Hívnak és várnak mindenkit.

2. Április 10-én, szerdán reggel 8 órakor kezdik a templom húsvét előtti takarítását. Kérik, hogy akik tudnak, menjenek el, segítsenek.

3. A város központjának felújítása miatt ebben az évben elmarad a városi keresztút.

4. Vasárnap Virágvasárnap lesz. A 9 órai és a ½ 11-es szentmisében végzik a barkaszentelést.

5. Április 15-én, nagyhétfőn délután keresik fel azokat az időseket, betegeket, akik nem tudnak elmenni a templomba, hogy ők is elvégezhessék húsvéti szentgyónásukat és szentáldozáshoz járulhassanak. Kérik, hogy a sekrestyében vagy a plébánián jelentsék be idős, beteg ismerőseiket, hozzátartozóikat!

6. Ebben az évben is az adóhatóság elkészíti az adóbevallást, de a személyi jövedelemadó 2x1 százalékáról mindenkinek rendelkezni kell. Kérik, hogy a katolikus egyházat és valamely karitatív szervezetet, alapítványt támogassák adójuk 2x1 százalékával. Ezen felajánlásukat akár az ügyfélkapun keresztül, akár a postai levélben is megtehetik.


 

Kövessen minket a Facebookon is!