Sport 2019. április 17. 09:00

Sikerült a visszavágás

Sikerült a visszavágás
Csúcsrangadót rendeztek az U16-os fiú kadett kosárlabda bajnokságban, amelynek keretében a Félegyházi TSI szezonbéli egyetlen legyőzőjét, a jászberényi LEHEL Kosársulit fogadta. A félegyházi együttes szívvel-lélekkel és egy kis szerencsével végül 64-63-ra győzött, így újabb értékes skalpot gyűjtött be a bajnokságban.

Simon Zoltán, edző:

„Csúcsrangadóhoz érkezett a bajnokság. Egyetlen legyőzőnk, a Jászberény a vendégünk! Fiúk, itt az ideje a visszavágásnak! Többen sérültek, betegek vagytok, sokat kivett belőletek az elmúlt időszak, de most meg kell küzdenetek!” – hangzottak az öltözői szavak.

Lendületesen kezdődött a mérkőzés, úgy tűnt izgalomra semmi okunk nem lesz. Majd lassan megváltozott a játék képe. Az ellenfél védekezésére kevés jó ötlet volt támadásban, a mi védekezésünk pedig sokszor sebezhető volt. Szerencsénkre az extra teljesítmény ma sem maradt el, az utolsó pillanatokban pedig jött Fortuna … pontosabban az elmúlt sok-sok mérkőzésen nyújtott kiemelkedő teljesítmény ma visszaköszönt!

Kedves fiúk! Megdolgoztatok a sikerért! Ma nem volt minden toppon, de egy hosszú bajnokság során vannak nehezebb időszakok is. A csapat erejét bizonyítja, hogy így is nyertetek! Közel vagytok egy nagy sikerhez! Gratulálok mindenkinek”

 

Regionális fiú kadett bajnokság

Alapszakasz II., 8. forduló

Félegyházi TSI – LEHEL Kosársuli 64 : 63

(19:12, 11:16, 16:15, 18:20)

Ideje: 2019. április 15. ( hétfő ), 17:45

Helye: Kiskunfélegyháza, Városi sportcsarnok

FTSI: Kasza 30/3, Szöllősi 14, Szűcs T. 12/6, Kovács 6, Szeri 2, Varga -, Veliczky -, Nemes -, Szűcs L. -, Farkas -.

 

 

Regionális fiú kadett bajnokság

Alapszakasz II., 1. forduló ( elhalasztott mérkőzés )

Szolnoki KA „B” - Félegyházi TSI

Ideje: 2019. április 18. ( csütörtök ), 19:20

Helye: Szolnok, Zöld ház

 

 

Információ: Simon Zoltán

Kép: Archív

G. Z. 

Kövessen minket a Facebookon is!