Helyi hírek 2019. május 19. 07:30

Várják a nevezéseket a Virágos Félegyházáért versenyre

Képgaléria
Várják a nevezéseket a Virágos Félegyházáért versenyre
Idén kilencedik alkalommal hirdeti meg a Virágos Félegyházáért felhívást Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata és a Móra Ferenc Közművelődési Egyesület. Várják mindazoknak a jelentkezését, akik szívesen osztanák meg szép környezetük élményét másokkal.

A versenyre nevezni lehet virágos kiskerttel, balkonnal, konyhakerttel, gondozott zöldfelülettel, erkéllyel, előkerttel, közterülettel, növénygyűjteménnyel, vagy bármilyen ötletes, kedves növényalkalmazással. A jelentkezéseket május 31-éig fogadják. Az erre rendszeresített jelentkezési lap megtalálható a városi könyvtárban, a művelődési központban, a Tourinform Irodában és letölthető a www.kiskunfelegyhaza.hu honlapról.

A szervezők június 11-30. között, egyeztetett időpontban tekintik meg a kerteket, de az augusztus 15-i értékelésig az ott látottakat ki lehet egészíteni más, esetleg a kert akkor nem látható szépségeit megörökítő fotókkal, amelyeket – nevezőnként legfeljebb 3-5 darabot – a pvsk@pvsk. hu email címre lehet elküldeni. A fotó küldése nem kötelező, csak fotókkal nem lehet pályázni.

A rendezvény fővédnöke Csányiné Pap Andrea. Díjátadás szeptember 7-én, a XXI. Libafesztivál keretében lesz. 



 

Kövessen minket a Facebookon is!