Helyi hírek 2019. április 28. 08:00 Forrás: Sarlós Boldogasszony Templom

A Sarlós Boldogasszony Templom hírei

A Sarlós Boldogasszony Templom hírei
Az Isteni Irgalmasság vasárnapja – 2019. április 28.

1. Ma (vasárnap) van az Isteni Irgalmasság vasárnapja. A ½ 11 órai szentmise végén közös ájtatosságot lesz az Irgalmas Jézus oltáránál.

2. Hétfőn Sienai Szent Katalin ünnepe, csütörtökön Szent Atanáz püspök és egyháztanító emléknapja, pénteken pedig Szent Fülöp és Szent Jakab apostolok ünnepe lesz.

3. Az espereskerületi gyűlés miatt hétfőn nem lesz Bibliaóra, és a Szent József kör gyűlése is a következő hétfőn, május 6-án lesz megtartva.

4. Kedden és pénteken 9-től 11 óráig van nyitva a Jókai utca 1. szám alatti Karitász bolt. Megújult készlettel várják az érdeklődőket.

5. Májusban hétfőnként a reggeli szentmise után, a többi napokon az esti szentmisék előtt ½ 6 -kor elimádkozzák a lorettói litániát. Vegyenek részt minél többen ezeken az ájtatosságokon, hogy közösen kérjék a mennyei édesanya pártfogását és közbenjárását az egyházért, a családokért és önmagukért is.

6. Május 2-án, csütörtökön első csütörtök lesz, a betegeket otthonaikban felkeresik.

7. Május 3-án, pénteken elsőpéntek, szentségimádásra napközben lesz lehetőség az esti litániáig.

8. Május 12-én, vasárnap a ½ 11-es szentmisén lesz a templomban a bérmálás. Ezen a vasárnapon 9 órakor nem lesz szentmise. Vegyenek részt minél többen az érseki szentmisén és imádkozzanak közösen a bérmálkozókért, hogy a szentlélek erősítse meg őket a hitben és a szeretetben.

Áldott vasárnapot mindannyiuknak!

 



 

Kövessen minket a Facebookon is!