Helyi hírek 2019. április 29. 18:30

Elmarad az ExperiDance Gyöngyhajú lány című előadása

Elmarad az ExperiDance Gyöngyhajú lány című előadása
Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata ezúton tájékoztatja a lakosságot, hogy elmarad a május 22-én, a városi sportcsarnokba tervezett Gyöngyhajú lány című ExperiDance produkció. Az eset sajnos nem egyedi, hiszen az ország több települését és városát érinti az ExperiDance előadások sorozatos lemondása és elmaradása. 

Az ExperiDance Társulat vezetése hivatalosan április 25-én, írásban értesítette az önkormányzatot a sajnálatos tényről, majd április 29-én, személyesen tájékoztatta a város vezetését Vona Tibor, az ExperiDance Production alapítója, ügyvezető igazgatója és tulajdonosa a történtekről, a következők szerint:

– A repertoár bemutatása időszakosan lett csak leállítva, amelynek oka nyolc kiváló, tapasztalt táncművész rövid időn belüli távozása, akiknek többsége fajsúlyos, többnyire szólista szerepeket töltött be a darabjainkban. A színpadi minőség tekintetében a művek megnyirbálásával, csak félig felkészült szereplőkkel nem kívánunk színpadra állni, ebben nem kívánunk kompromisszumot kötni magunkkal, hiszen ezzel azonnal becsapnánk a leghitelesebb véleményformálóinkat, a nézőinket! A főszerepek visszapótlása az ExperiDance székházának professzionális próbatermi körülményei között jelenleg is zajlik. A társulat minden erejével és tudásával arra törekszik, hogy számtalan szerződéses kötelezettségének eleget téve mielőbb újra színpadra lépjen, olyan minőségben, mely minőség alapján anno kiérdemelte nézőitől a „Ritmus Ünnepe” kitüntető jelzőt!

Az előre megvásárolt jegyeket a kiskunfélegyházi Tourinform irodában (polgármesteri hivatal bejárata mellett – Kossuth u. 1.) lehet visszaváltani május 6-ától május 31-éig.

Május 6-ától 10-éig (hétfőtől péntekig) hosszított nyitvatartási időben 8-18 óráig és május 11-én, szombaton 8-tól 12 óráig. Május 13-ától 31-éig a Tourinform iroda hivatalos nyitvatartási idejében, hétköznaponként, 8-16 óráig.

A félegyházi szervezők ezúton köszönik a lakosság megértését, és szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt a Városalapítók Hete Kulturális és Hagyományőrző Fesztivál további programjaira!

 

Kövessen minket a Facebookon is!