Sport 2019. május 16. 14:30

Hétvégi focidömping

Hétvégi focidömping
Négy hazai mérkőzéssel várják az érdeklődőket a hétvégén a Honvéd pályán.

Megyei I. osztály, felnőtt

Május 18-án, szombaton 17 órakor a megyei I. osztályban a KHTK csapata Szabadszállás gárdáját fogadja. A mérkőzés pikánsnak ígérkezik, hiszen a szabadszállásiak között több korábbi KHTK labdarúgó is pályára léphet az összecsapáson. A hazai fiúknak kötelező a győzelem, ha be akarják biztosítani első helyüket a tabellán. A mérkőzés megtekintésének költsége: felnőtteknek 500 Ft/fő, diákoknak és nyugdíjasoknak 250 Ft/fő.


Megyei I., U19

Ugyancsak szombaton a felnőtt mérkőzés felvezetéseként 14.45-kor kezdődik a KHTK-FTSI és a Szabadszállás ifi csapatainak mérkőzése, amelyen a félegyházi fiúk kötelező győzelemmel szeretnék növelni pontjaik számát, ezzel elérhetőbbé tenni akár a tabella második helyét is. A mérkőzés ingyenesen megtekinthető.


Megyei II. osztály, felnőtt

Május 19-én, vasárnap 17 órakor kezdődik a KHTK II. - Izsáki Sárfehér SE mérkőzés. A félegyházi csapat az elmúlt két fordulóban is rangadót nyert, de azok a győzelmek csak akkor lesznek értékesek, ha a hátralévő három fordulóban is nyer a csapat. Mindent megtesznek a jó eredményért, amelynek segítségével hosszú évek után a végső dobogós helyezések valamelyike is reális célként lebeghet a játékosok előtt. A mérkőzés megtekintése ingyenes.


Megyei U16

Szintén vasárnap, 10 órakor rendezik a megyei U16-os bajnokság Északi csoportjának utolsó előtti fordulóját, amelyen a KHTK-FTSI csapata a Kecskeméti LC-KTE SI "A" csapatát látja vendégül. Hazai győzelem esetén a félegyházi fiúk és edzőjük, Fütyü Illés bajnoki címet ünnepelhetnek, ugyanis az utolsó forduló eredményeitől függetlenül behozhatatlan előnyre tennének szert a második helyezett csapattal szemben. A mérkőzés ingyenesen megtekinthető.



 

Kövessen minket a Facebookon is!